Image a castigat licitatia Unilever SCE pe conturile de PR pentru margarina si inghetata
Miercuri, 03 Iunie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Image a castigat licitatia Unilever South Central Europe (SCE)  pe conturile de PR pentru margarina si inghetata, se arata intr-o comunicare trimise de agentia de relatii publice condusa de Alex Paius.

Potrivit reprezentantilor agentiei, Image va furnizeaza companiei Unilever consultanta strategica in comunicare si servicii de media relations pentru cele 3 brand-uri de margarina: Rama, Delma si Becel, in derularea campaniei „Margarina este buna!”, si campania de relatii publice pentru promovarea brandului de inghetata Algida, lansat recent pe piata din Romania.

„Meritul IMAGE este cu atit mai mare cu cat la licitatia organizata la inceputul acestui an au participat sase dintre cele mai importante agentii de relatii publice de pe piata”, a adaugat Anamaria Bajan, Spreads & Cooking Category Manager, la Unilever South Central Europe.

„Prezentarile pe care le-am realizat pentru castigarea acestor conturi au fost foarte complexe, in special cea pentru categoria margarina, care ne-a adus numeroase provocari atat in abordarea relatiilor cu media, cat si in ceea ce priveste consumatorii si specialistii in domeniul nutritiei.” a declarat Alexandru Paius, Senior Partner IMAGE.

 


PUBLICITATE: