IQOS si McCann PR lanseaza o geanta in editie limitata, inspirata de noul dispozitiv
Joi, 16 Iulie 2020

,,Acest proiect este unul de suflet pentru mine si sunt foarte incantata de cum s-a transformat. De la ideea cool din prezentare, la munca echipei de creatie in detaliile implementarii si reactiile pe care le-am primit din comunitatea IQOS. Toate acestea sunt meritele intregii echipe McCann PR si a suportului constant din partea echipei IQOS. Speram ca aceasta geanta sa fie purtata vara aceasta in cele mai frumoase locuri de catre toti cei care o poarta” a spus Andreea Bara, Account Manager, in cadrul McCann PR.

AdPlayers. info

Din pasiune pentru design, din nevoia de a deschide noi perspective si inspirati de noul dispozitiv, IQOS impreuna cu McCann PR au creat un accesoriu statement in editie limitata, care completeaza perfect dispozitivul si ii permite celui care il poarta sa-si lase amprenta unica asupra acestuia, anunta reprezentantii de comunicare ai agentiei.

,,Acest proiect este unul de suflet pentru mine si sunt foarte incantata de cum s-a transformat. De la ideea cool din prezentare, la munca echipei de creatie in detaliile implementarii si reactiile pe care le-am primit din comunitatea IQOS. Toate acestea sunt meritele intregii echipe McCann PR si a suportului constant din partea echipei IQOS. Speram ca aceasta geanta sa fie purtata vara aceasta in cele mai frumoase locuri de catre toti cei care o poarta” detaliaza pentru AdPlayers Andreea Bara, Account Manager, in cadrul McCann PR.

Geanta supradimensionata IQOS x McCann PR imbina albul cu teal – aceasta culoare vedeta a verii – si surprinde prin creativitatea si prin versatilitatea acesteia. Prevazuta cu un buzunar exterior care poate fi personalizat prin desene realizate cu marker textil, aceasta geanta devine un manifesto pentru cel care o poarta prin mesajul initiativei: E geanta ta si tu alegi ce pui pe/in ea.

Vara asta totul e oversized

“Vara asta totul e oversized. Out of proportion. Inspirati de noul Teal, am creat o geanta in care incape toata vara si putin din toamna. In plus, ea este un fel de galerie mobila, un vernisaj continuu al personalitatii celui care o poarta, pentru ca vine insotita de o carioca speciala si ofera prilejul unor "mazgalituri" personale." au afirmat pentru AdPlayers, Oana State si Radu Pose, senior creatives McCann PR

,,Ne place inovatia, ne place schimbarea, iar parteneriatul cu industriile creative face parte din ADN-ul IQOS. Acest brand ne provoaca mereu sa ne reinventam si sa ne schimbam perspectiva pentru a ramane prezenti si relevanti” spune Ruxandra Pasca, director pentru dezvoltare in cadrul Philip Morris Romania.

,,Noul IQOS 3 DUO Teal in editie limitata marcheaza aceasta nevoie permanenta de noutate. Cu ajutorul prietenilor de la McCann PR, ii invitam pe utilizatorii adulti IQOS sa-si schimbe, la randul lor, perspectiva si sa se bucure de o culoare electrizanta, potrivita acestei veri, care va ramane, cu siguranta, una de neuitat.
„Atunci cand am primit brief-ul de a realiza o geanta care sa completeze aceasta editie speciala de IQOS DUO 3 Teal, ne-am dat seama ca nu va fi vorba despre o geanta oarecare, ci despre o geanta statement care „vorbeste” despre produs, dar mai ales despre cei care il folosesc”  a declarat Claudiu Dobrita, Creative Director McCann PR.

,,Desi geanta capteaza toata atentia, intentia noastra este, de fapt, de a pune in valoare omul care o poarta si de a-i reflecta propriul stil, de a-i afirma propria personalitate. Prin acel buzunar care se poate personaliza, posesorul devine co-creator al gentii si are libertatea de a scrie/desena orice isi doreste si il reprezinta. Este probabil cel mai personal mod de a vorbi cu ceilalti prin intermediul unui accesoriu care nu doar spune ceva despre tine, ci contine elemente care iti apartin in totalitate. Ii sfatuim pe cei care o detin sa isi lase creativitatea libera si sa ne surprinda cu ideile lor” Editia limitata a gentii IQOS x McCann PR a fost creata exclusiv pentru utilizatorii adulti din comunitatea IQOS si utilizatorii adulti de pe pagina oficiala de Instagram IQOS_ro.

Mai mult in Conturi, PR

PUBLICITATE: