IQOS lanseaza, in editie limitata, IQOS 3 DUO Frosted Red
Miercuri, 11 Noiembrie 2020

Disponibil din 10 noiembrie, IQOS 3 DUO Frosted Red completeaza lista editiilor limitate ale dispozitivului IQOS din acest an: DUO Teal si 2.4+ Pink & Blue.

AdPlayers.info

IQOS lanseaza, in editie limitata, IQOS 3 DUO Frosted Red. Disponibil din 10 noiembrie, IQOS 3 DUO Frosted Red completeaza lista editiilor limitate ale dispozitivului IQOS din acest an: DUO Teal si  2.4+ Pink & Blue. Fiecare dintre aceste editii limitate demonstreaza atentia pe care IQOS o acorda utilizatorilor dispozitivului si preocuparea pentru nevoia acestora de a se bucura de un moment cu adevarat special.

Potrivit reprezentantilor de comunicare, editia limitata IQOS 3 DUO Red Frosted surprinde prin combinatia de culori, rosu burgundy, specific toamnei, si albastru deschis, cu accente reci, metalice, care amintesc de iarna, si invita utilizatorii adulti sa experimenteze un univers senzorial.

„Cu fiecare editie limitata a dispozitivului IQOS incercam sa ne surprindem utilizatorii atat prin design, prin cromatica, precum si prin ideea din spatele acesteia. IQOS DUO 3 Frosted Red este un dispozitiv care face tranzitia de la toamna la iarna din punctul de vedere al culorilor, lucru sugerat chiar de denumirea data. Intotdeauna suntem atenti la detalii, la nevoile si sugestiile utilizatorilor nostri si, tocmai de aceea, ne-am dorit ca in aceasta toamna, sa le oferim un dispozitiv nou care sa ii insoteasca in momentele speciale.” Ruxandra Pasca, Director Development, Philip Morris Romania.

IQOS nu este lipsit de riscuri si este destinat exclusiv fumatorilor adulti care altfel ar continua sa fumeze.

Mai mult in Campanii, Conturi, PR


PUBLICITATE: