IQOS Wishing Tree preia creativ dorintele utilizatorilor sub conceptul ,,Dorintele devin alegeri"
Miercuri, 19 Februarie 2020

 

IQOS Wishing Tree preia creativ dorintele utilizatorilor sub conceptul Dorintele devin alegeri

Instalatia IQOS Wishing Tree va fi expusa in Bucuresti in perioada 15-28 februarie, la Qreator by IQOS

AdPlayers. info

IQOS Wishing Tree preia dorintele utilizatorilor intr-un mod creativ, un mix de design, tehnologie si emotie. Instalatia a fost dezvoltata in colaborare cu Laura Hincu, designer vestimentar, si Alin Popa, creator de show-uri cu lumini si unul dintre fondatorii Lights & Magic, sub conceptul Dorintele devin alegeri, anunta reprezentantii de comunicare ai marcii.

Potrivit informarii, instalatia IQOS Wishing Tree va fi expusa in Bucuresti in perioada 15-28 februarie, la Qreator by IQOS. In tara, instalatia va fi prezenta si in cele patru magazine IQOS din mall-urile din Bucuresti, Cluj, Constanta si Timisoara, precum si in IQOS lounge-urile din mall-uri, unde vor fi instalate miniaturi ale copacului care preia dorinte. Utilizatorii IQOS sunt incurajati sa isi scrie dorintele si sa le adauge in IQOS Wishing Tree, care va creste odata cu fiecare dorinta.

„Evolutia, in toate formele si cu toate intelesurile ei, porneste din dorinta de schimbare a obiceiurilor sau a perceptiilor. IQOS sarbatoreste oamenii si alegerile pe care acestia le fac din dorinta de a crea un viitor mai bun, pentru ei si pentru cei dragi lor. Deoarece impartasesc aceeasi viziune si aceleasi valori cu brandul, mi-a fost usor sa ma alatur acestui proiect si sa contribui creativ la procesul prin care dorintele utilizatorilor din Romania devin alegeri asumate”, a declarat designerul Laura Hincu.


PUBLICITATE: