INOVEO semneaza procesul de rebranding BRUNTEK
Luni, 19 Iunie 2017


INOVEO semneaza procesul de rebranding BRUNTEK. Credit: Inoveo.ro

Mai mult despre Inoveo

adplayers.info

INOVEO, agentie de branding anunta finalizarea procesului de rebranding pentru BRUNTEK, producator de tabla cutata din Valenii de Munte cu peste 10 ani experienta.

Cunoscut inainte ca Nobel Star Trading inainte sa devina BRUNTEK, compania a simtit nevoia de a actualiza identitatea vizuala si verbala, din dorinta de a alinia produsele si serviciile cu asteptarile clientilor sai, dupa cum spun autorii procesului de rebranding.

Potrivit Inoveo, procesul de rebranding a durat doua luni si a cuprins analiza categoriei, definirea platformei de brand, dezvoltarea numelui, dezvoltarea identitatii vizuale si implementarea brandului in mediile offline si online.

Noua identitate BRUNTEK aliniata la strategia de business vorbeste despre un brand curajos care isi doreste mai mult. Simbolul reprezentand un urs origami reuneste ceea ce reprezinta echipa si ceea ce e relevant pentru client: pasiune pentru lucrul bine facut, profesionalismul pe care l-au dobandit de-a lungul timpului si dorinta de a ajunge in topul producatorilor de tabla cutata.

“Astazi batalia se da la nivel de perceptie, nu produs, iar antreprenorii locali au inteles asta si pun accent din ce in ce mai mult pe imaginea brandului lor. Potentialul este imens pentru o companie ce are un produs si o imagine buna, iar aici au de castigat si antreprenorul si clientul lui” - a declarat Dochita Zenoveiov, Brand Innovator, INOVEO.

Mai mult despre rebbrandingul Bruntek, pe pagina de proiect din site-ul Inoveo 

Mai mult despre Inoveo

Mai mult in Branding, Rebranding


PUBLICITATE: