INNA pentru prima data la Premiile Lo Nuestro alaturi de Thalia, Marc Anthony si J Balvin
Vineri, 22 Februarie 2019

 

Credit: Global Records / Fabrica de PR

INNA a participat aseara pentru prima data la Premiile Lo Nuestro care au avut loc la Miami. Artista a fost invitata sa prezinte premiul “Revelatia anului” la acest eveniment impreuna cu Pedro Moreno si El Bebeto.

La “Premios Lo Nuestro” au fost invitati artisti de seama din industria muzicala latino precum Thalia, Gabriel Soto, Ozuna, Juanes, Marc Anthony, Anitta, Prince Royce, Alejandro Sanz, Nicky Jam, Lele Pons, Ninel Conde, dar si Reik, Daddy Yankee, Yandel, J Balvin. Cu cei din urma, INNA a avut colaborari de-a lungul anilor pentru “Dame Tu Amor”, “More than Friends”,  “In Your Eyes” si “Cola Song”.

INNA a postat pe social media mai multe poze si video-uri de la eveniment, spunand ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei.

Artista se afla in Miami, dupa ce a fost in Los Angeles la emisiuni, filmari si evenimente, dar si la sesiuni de compozitie pentru piese noi impreuna cu David Ciente, dar si artisti si producatori din State.

INNA a fost invitata la brunch-ul ROC NATION, casa de discuri care o reprezinta in Statele Unite, eveniment la care au participat Jay-Z, Beyonce, DJ Khaled, Usher, Miguel sau P Diddy.

De curand, INNA a lansat piesa “Sin Ti”, compusa de INNA si produsa de David Ciente, alaturi de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar si “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.




INNA – Sin Ti.
Credit: Global Records / Fabrica de PR

Mai mult in Conturi, Media, Ambasadori de Brand, Influencers


PUBLICITATE: