INFO: Enel de la Saatchi & Saatchi; ArtWars lansat de Infinit Solutions; Tic-Tac de Hyperactive; Ioana Spasiu la V + O Communication
Luni, 19 Martie 2012


(adplayers, INFO) Pentru ca bugetele sunt greu de comunicat si estimarile investitiilor sunt greu de aflat, iar unele informatii se dovedesc utile pentru o scurta trecere in revista a activitatii companiilor, adplayers inaugureaza sectiunea INFO
pret de o pagina din comunicatele de presa primite.

Saatchi & Saatchi anunta primavara cu „Factura pe email” pentru Enel

Saatchi & Saatchi anunta „Factura pe email” pentru Enel. Campania este sustinuta prin canale de comunicare online, OOH, POSM si print. Potrivit reprezentantilor de relatii publice, prin noua campanie realizata impreuna cu echipa Saatchi & Saatchi, Enel incurajeaza clientii sa protejeze mediul inconjurator prin renuntarea la factura traditionala pe hartie si solicitarea de activare a noului serviciu online.

Echipa Saatchi & Saaatchi care a contribuit la campanie este formata din: Group Account Director: Alexandra Ivan, Account Director: Ema Spirache, Account Manager: Corina Bratu, Senior Copy Writer:  Irina Codreanu, Group Art Director: Vlad Molico (sursa: Saatchi & Saatchi )

Infinit Solutions Agency semneaza aplicatia ArtWars de pe pagina de Facebook Alegearta.ro

Agentia Infinit Solutions a dezvoltat pentru casa de licitatii Artmark o aplicatie de

 Facebook prin care iubitorii de arta pot simula valorificarea de tablouri in licitatiile Artmark, intrand in concurs pentru un tablou de Nicolae Grigorescu sau o gravura de Salvador Dali.  Mai multe detalii despre acest proiect puteti afla de pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/alegearta.ro

Artmark: Cristina Olteanu – Project Manager, Ionut Albu – IT Manager; Infinit Solutions Agency: Bogdan Dobre – Account Manager, Sorin Craciun – Art Director, Alexandru Sucher – Project Manager, Paul Argeseanu – Senior Developer, Adrian Gheorghe – Developer, Liana Popa – Head of Copy (sursa:Infinit Solutions)

HyperActive lanseaza Fresh Comedy 2012 pentru Tic Tac, transmis live pe pagina de Facebook

HyperActive lanseaza Fresh Comedy 2012 pentru Tic Tac, primul spectacol interactiv de improvizatie transmis live pe pagina de Facebook, potrivit auroilor. Agentia duce in offline platforma Fresh Comedy creata anul trecut pentru brandul Tic Tac, din portofoliul Ferrero.

Momentul fresh al fiecarui show este transpus intr-o serie de filme care sunt ulterior incarcate pe website/ Facebook. O data pe luna spectacolul se vede live pe Facebook, iar in fiecare saptamana se iau sugestii direct de pe wall-ul Fresh Comedy (http://www.facebook.com/FreshComedy).  (sursa: Hyperactive )

Ioana Spasiu este noul Group Account Director al agentiei V+O Communication.

V+O Communication isi extinde echipa prin numirea Ioanei Spasiu pe pozitia de Group Account Director. Ioana va coordona o parte din conturile agentiei pe FMCG, real estate si telecom.

Inainte de a se alatura V+O, Ioana a coordonat timp de trei ani si jumatate  echipa de Client Service in agentia Spriger & Jacoby Romania (fosta Babel Communications). Ea are o experienta de peste sase ani in marketing si comunicare, lucrand anterior la Millenium Bank si RBS (fosta ABN Amro Bank). (sursa V+O Communication)

Mai mult in INFO


PUBLICITATE: