IAA a ales România pentru primul Summit European
Miercuri, 17 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Primul congres al industriei de marketing si comunicare europene - IAA European Summit 2007 va fi organizat de catre filiala din România (IAA, Romanian Chapter) si va avea loc în perioada 26-28 septembrie 2007.

Judecând dupa anvergura europeana si continutul anuntat precum si vorbitorii si invitatii evenimentului si sesiunilor de lucru, congresul IAA ar urma sa reuneasca la Bucuresti, profesionisti de prima mâna din industria de marketing si comunicare din întreaga Europa.

Probabil cel mai important grup de profesionisti din industria de marketing si comunicare europeana pe care i-a avut România în ultimii 17 ani, ar urma sa canalizeze, pe parcursul a 2 zile, interesul a peste 700 de profesionisti din marketing si comunicare atât din Europa cât si din restul regiunilor.

IAA a ales România pentru primul Summit European"La fiecare 2 ani se organizeaza Congresul Mondial al IAA. Piata are însa nevoie  de întâlniri mai dese si un Summit European poate tine ritmul cu provocarile zilei de azi”, a motivat congresul european, Erich Buxbaum - Presedinte IAA Europa, la o masa rotunda care a avut loc ieri, la Marriott.

Pe lânga Erich Buxbaum – Presedinte IAA Europe la masa rotunda organizata de IAA România a mai vorbit si Michael Lee -Director Executiv IAA Worldwide. IAA România a fost reprezentata de Felix Tataru - Presedinte si Victor Dobre - Director Executiv.

„În afara de faptul ca Romania tocmai a aderat la UE, credem ca este locul  potrivit pentru organizarea acestui Summit si pentru ca avem aici una dintre cele mai mari si dinamice filiale ale IAA din Europa", a motivat presedintele IAA Europa, alegerea României drept gazda a primului Summit European, programat la sfârsitul lunii septembrie.

IAA a ales România pentru primul Summit EuropeanMichael Lee (foto) -Director Executiv IAA Worldwide a spus ca printre temele care vor fi discutate la summit-ului european din toamna se vor numara cercetarea de marketing si sindicalizarea acesteia, abordarea comunicarii în lumea digitala, modul în care a evoluat consumatorul si cum poate fi abordat în contextul faptului ca este tot mai ocupat pentru a recepta comunicarea.

Sub titlul Inspiring Excellence in Communication, seria de evenimente din cadrul congresului va aborda arii de interes majore dedicate ridicarii nivelului profesional în comunicarea de marketing cum sunt planificarea în canalele de comunicare, modul în care noile canale vor înfluenta industria comunicarii, legislatie si reglementari în industria comunicarii.

IAA a ales România pentru primul Summit EuropeanFelix Tataru (foto), Presedintele IAA a spus ca ideea unui Summit European a aparut la ultimul congres mondial IAA, unde oficialii filialelor europene au vorbit pentru prima data de un eveniment dedicat pietei europene, si care avea sa aleaga ulterior România ca loc de desfasurare.

Oficialii IAA România spun ca pretul unui bilet va  fi diferentiat pentru membri si non-membri IAA, dar la un nivel care sa permita accesul cât mai multor profesionisti din industrie.

Costul participarii la eveniment nu a fost înca dezvaluit dar este de asteptat ca acesta sa se ridice la maxim 500 euro. Organizatorii spun ca urmeaza sa definitiveze în perioada imediat urmatoare bugetul si pretul unui bilet de acces la seria de evenimente din cadrul congresului.


PUBLICITATE: