Horia Tecau joaca in echipa de comunicare cu McCann PR
Luni, 30 Iulie 2018
 

Credit: McCann PR

 Agentia de comunicare si relatii publice din cadrul McCann WorldGroup se ocupa, incepand din luna august a acestui an, de coordonarea strategiei de comunicare pentru jucatorul profesionist de tenis Horia Tecau, singurul roman campion de dublu la Wimbledon, US Open si Australian Open

adplayers.info

Horia Tecau lucreaza cu McCann PR. Agentia de comunicare si relatii publice din cadrul McCann WorldGroup se ocupa, incepand din luna august a acestui an, de coordonarea strategiei de comunicare pentru jucatorul profesionist de tenis Horia Tecau, singurul roman campion de dublu la Wimbledon, US Open si Australian Open

Aflat in acest moment pe locul 16 in lume in clasamentul ATP la dublu, Horia a se poate mandri cu o performanta remarcabila: a incheiat ultimele 8 sezoane in Top 25 ATP la dublu, culminand cu clasarea pe locul 2 in ierarhia jucatorilor profesionisti, la finalul anului 2015.

Horia Tecau are in palmares 52 de finale de dublu, dintre care 34 de titluri, cucerite alaturi de 7 parteneri, intre care trofeele de Grand Slam la Wimbledon in 2015 si US Open in 2017, cu Jean-Julien Rojer, dar si titlurile de Masters 1000 de la Cincinnati, in 2012 cu suedezul Robert Lindstedt, si Madrid, in 2016 cu Rojer. De asemenea, a castigat turneul de Grand Slam Australian Open din 2012 la dublu mixt, impreuna cu Bethanie Mattek-Sands. Alaturi de Rojer, Tecau si-a trecut in palmares, in 2015, si Turneul Campionilor.

In cadrul parteneriatului cu Horia Tecau, McCann PR va oferi, in principal, consultanta strategica pe zona de relatii publice, social media, management si implementare pentru contractele de asociere de brand si evenimente asociate.

“Sunt entuziasmat, ma bucur de aceasta colaborare cu agentia McCann PR, o echipa pe care o cunosc personal si care a fost mereu aproape de sportul si mai ales de tenisul romanesc. Cred ca pot invata lucruri noi din creativitatea, experienta si profesionalismul lor. Impartasim valori comune, sunt convins ca, impreuna, vom creste si dezvolta proiecte relevante de viitor, de care sa ne bucuram cu totii”, a spus Horia Tecau.

Potrivit agentiei, parteneriatul reprezinta un demers firesc - McCann PR avand o stransa relatie cu sportul romanesc. Implicata timp de peste zece ani in activitatea de PR si comunicare a celui mai prestigios turneu de tenis din sud-estul Europei, Nastase Țiriac Trophy, echipa McCann PR a gestionat, de-a lungul timpului, campanii majore de PR, comunicare si marketing pentru evenimente importante din sportul romanesc.

„Prin aceasta colaborare, continuam traditia de a oferi consultanta si expertiza celor mai emblematice figuri ale tenisului romanesc. Horia Tecau reprezinta un nume important in tenisul mondial si un adevarat reper pentru sportul romanesc. Acest nou parteneriat cu un sportiv de top si, totodata, un om care a reusit sa impresioneze si dincolo de rezultatele sportive, ne onoreaza. Sunt sigura ca dublul Horia & McCann PR va face performanta!”, a declarat Lavinia Chican, Senior Partner McCann PR.

In 2017, Horia a fost desemnat Ambasador al Organizatiei Natiunilor Unite pentru protectia copilului (UNICEF) in Romania. In acesta calitate, Horia aduce in atentia publica mesajele copiilor care au nevoie de sprijin, astfel incat drepturile lor sa fie respectate, militand activ pentru accesul copiilor la sanatate si educatie de calitate.

McCann PR este o agentie de relatii publice cu peste 14 ani de activitate, afiliata la reteaua Weber Shandwick. In 2017, McCann PR a fost desemnata „Agentia anului” in cadrul celei de-a 15-a editii a Galei Romanian PR Award, castigand, totodata, 20 de premii si cel mai mare numar de nominalizari din competitie. Anul 2017 a adus in portofoliul McCann PR si alte trei distinctii importante, printre care Locul 1 in Top Agentii de PR din Romania, premiul pentru Creativitate in PR 2017 si premiul pentru Performanta in Business 2017, conform studiului realizat de Unlock Romania pentru revista BIZ.

Portofoliul de clienti al agentiei McCann PR include companii precum Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC Romania, Carrefour, Nestle, ExxonMobil, Microsoft, UPC, HTC, Honeywell, Engie Romania, Metropolitan Life, MSD Romania, Janssen Romania, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, GSK Romania, Secom, Medtronic etc.

Mai mult in PR


PUBLICITATE: