Hitachi devine HiKOKI. Holdingul estimeaza crestere la 2,7 Miliarde USD
Luni, 07 Mai 2018

Credit: Koki Holding / PR; DCCommunication 

Koki Holding Co., Ltd a stabilit obiective ambitioase: cresterea veniturilor pana la 2,7 miliarde USD pana in 2020

adplayers.info

Cu o istorie de peste 70 de ani, producatorul japonez de scule electrice Hitachi Koki anunta ca numele brandului Hitachi va fi inlocuit de HiKOKI (pronuntat: HaiKOKI). Noul nume de marca subliniaza viziunea pentru tehnologie si leader-shipul de calitate. Koki este cuvantul japonez pentru masinile industriale, iar prefixul "Hi" re-prezinta viziunea tehnologica si conducerea de calitate a noului brand.

 “Investitorul financiar KKR a cumparat toate actiunile de la compania mama Hitachi Ltd, in primavara lui 2017. Aceasta marcheaza inceputul unei noi ere care ne deschide noi opor-tunitati pentru care suntem foarte bine pregatiti’’, spune domnul Yasushi Fukui, Director General la Koki Holdings Europe GmbH. Noua companie si-a stabilit obiective ambitioase: spera sa-si mareasca veniturile pana la 2,7 miliarde USD pana in 2020.

Oficialul subliniaza ca firma va continua sa foloseasca deceniile de experienta in dezvoltarea si producerea de scule electrice pentru utilizatorii profesionisti: "HiKOKI sustine calitatea, performanta si inovatia pe care utilizatorii produselor noastre o asteapta de la noi. Niciuna dintre acestea nu se va schimba, din contra, se vor dezvolta", a adaugat el.

"HiKOKI va urma pasii Hitachi in Europa si, de asemenea, va raspunde cerintelor si nevoilor diferite ale pietelor de unelte electrice europene. Impreuna cu KKR, HiKOKI se concentreaza asupra cresterii si doreste sa ofere companiei noi oportunitati si libertati pentru a atinge acest obiectiv. "Dealerii nostri europeni si, in special, utilizatorii europeni vor beneficia de aceasta strategie. Pentru a ne dezvolta, trebuie sa cream produse interesante cu valoare certa pentru clientii nostri - si aceasta este exact la ceea ce lucram ", explica directorul general.

In Romania, marca Hitachi este prezenta din anul 2007 prin intermediul companiei Hitachi Power Tools Romania SRL. Compania importa aproximativ 85% din gama de produse Hitachi, concentrandu-se in principal catre sectorul profesional. Aceasta a inregistrat o cifra de afaceri in 2017 de aproximativ 4,5 mil euro, in crestere cu 10% fata de anul precedent.

Hitachi Koki Co. Ltd., cu sediul in Tokyo, Japonia, este un producator de varf al echipamen-telor electrice pentru utilizatorii profesionisti. Compania ofera o gama larga de echipamente profesionale pentru aproape orice sector industrial, precum si o selectie completa de acceso-rii. Acestea includ ciocane demolatoare si rotopercutoare, dalti, masini cu acumulator, polizoare unghiulare, masini de debitat, frezare si unelte specializate pentru prelucrarea lem-nului, a betonului si a otelului. Hitachi Koki a generat venituri anuale de aproximativ 1,8 mil-iarde USD in ultimul an fiscal, cu aproximativ 6.500 de angajati.

Mai mult in Rebranding, Branding, PR

PUBLICITATE: