Henkel nu comenteaza licitatia de 4-5 Mil. EUR.
Luni, 19 August 2013
 (adplayers, Iulian Toma) Contactati telefonic de catre adplayers, oficialii de marketing Henkel s-au abtinut pana la aceasta ora sa ofere un raspuns negru pe alb in privinta organizarii unui proces local de selectie a agentiei care ar urma sa administreze serviciile de media de la inceputul anului 2014.

Estimat de surse adplayers din piata la 4-5 Milioane de euro, contul de media este administrat in prezent de Media Investment, una din agentiile de media membre The Group.

Pana la ora publicarii articolului, oficialii de comunicare Henkel inca nu au raspuns intrebarilor adplayers privind inceperea procesului de selectie sau momentul in care ar trebui sa inceapa viitoarea agentie noul mandat de administrare a serviciilor de media. Unul din reprezentantii departamentului de marketing a asigurat adplayers ca pe tema organizarii unei licitatii vom primi raspunsuri de la directorul de marketing al companiei, care nu a putut fi gasit in momentul contactarii.

Asa cum adplayers scria in urma cu cateva zile, potrivit unor surse din piata, Henkel pregateste pentru a doua jumatate a anului in curs un proces local de selectie a agentiei care ar urma sa administreze serviciile de media de la inceputul anului 2014.

Conform informatiilor adplayers, compania s-ar afla in plin proces de selectie a companiei de media. Incepand de anul viitor o alta agentie de media ar urma sa administreze local serviciile si bugetul de media Henkel. Agentia care deruleaza in prezent contul de media este de asteptat sa isi incheie mandatul la inceputul anului 2014.

 Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: