HP si Leykom lanseaza printer-ul outdoor - indoor HP Latex
Luni, 23 Martie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

HP si Leykom, partener oficial HP in Romania, lanseaza saptamana aceasta pe piata romaneasca tehnologia de imprimare digitala de mari dimensiuni HP Latex, rezultatul eforturilor depuse de catre HP pentru protejarea mediului inconjurator, potrivit reprezentantilor companiei.

Lansata pe piata americana la inceputul acestui an, Nike (foto) este deja unul dintre beneficiarii tehnologiei HP Latex, gandita pentru a reduce impactul cu mediul inconjurator a imprimarii digitale. Imaginile imprimate prin intermediul tehnologiei HP Latex expuse outdoor si nelaminate au o garantie de pana la 3 ani, iar indoor nelaminate, de pana la 5 ani.

Cu o latime de imprimare de 2,64 metri, printer-ul HP Designjet L65500 poate tipari digital materialele de mari dimensiuni la o rezolutie de 1200 dpi si o viteza de 79 metri patrati pe ora pentru print outdoor, sau  43 de metri patrati pe ora in cazul unui print indoor. 
Potrivit reprezentantilor Leykom, un alt element al tehnologiei o reprezinta noua cerneala HP Latex pe baza de apa, care ofera toate avantajele tehnologiei de imprimare pe baza de cerneala cu solvent, precum durabilitatea outdoor, fara sa creeze probleme mediului ambiental, tipice printarii cu solvent.

Evenimentul de lansare a tehnologiei HP Latex in Romania, care va avea loc in perioada 24-27 martie, reuneste atat intalniri cu partenerii companiei (24-26 martie), cat si cu agentii de publicitate si reprezentanti media, carora organizatorii le-au rezervat exclusiv ziua de 27 martie (vineri).

Printre invitatii de marca ai evenimentului se numara Doru Stoican - LFP Category&Sales Manager, Hewlett-Packard Romania, Simon Goldsack - Sales Manager Central Eastern Europe, Rana Raychoudhury - Advanced Technical Consultant, HP EMEA, Irinel ILIE, Country Manager Hp Ipg Romania.

Pe langa informatiile legate de noua tehnologie, cei interesati pot programa prin reprezentantii Leykom inclusiv o sesiune demonstrativa a capacitatii echipamentelor destinate imprimarii digitale de mari dimensiuni.

 

HP Designjet L65500, info tehnice

Latime de printare (Max): 2.64 m

Viteza de printare (Max):

- Print outdoor: 79 mp/h (draft mode: 157mp/h)

- Print indoor: 43 mp/h

Rezolutie maxima: 1200 dpi

Cerneluri utilizate: 6 cartuse de cerneala HP Latex (C, M, Y, K, Lc, Lm)

Capacitate cartus: 3 L

Modalitati de printare: Roll to roll

Dimensiuni: 5.17 x 1.65 x 1.64 m

Tehnologie: HP Latex

 


PUBLICITATE: