HONOR lanseaza campania ‘Eroii nestiuti’ prin care celebreaza eroii nestiuti ai sarbatorilor
Joi, 14 Decembrie 2023


Brandul celebreaza acele persoane remarcabile care isi dedica timpul pentru a ingriji, a munci si, in general, a merge dincolo de orice pentru binele altora, mai ales in aceasta perioada speciala a anului.

Spotul campaniei, aici: https://www.youtube.com/watch?v=3AlN5TMEQVw   

AdPlayers. info

HONOR celebreaza eroii nestiuti ai sarbatorilor si evidentiaza modul in care tehnologia ii aduce impreuna chiar si pe oamenii care de sarbatori sunt la datorie

In acest sezon festiv, HONOR, brandul global de tehnologie, aduce in prim-plan 'Eroii nestiuti' printr-o campanie emotionanta de sarbatori. Brandul celebreaza acele persoane remarcabile care isi dedica timpul pentru a ingriji, a munci si, in general, a merge dincolo de orice pentru binele altora, mai ales in aceasta perioada speciala a anului.

Aceasta campanie surprinde esenta altruismului si a grijii pe care acesti eroi o manifesta si arata sacrificiile facute de ei in timpul perioadei festive. Acesti eroi, cu devotamentul lor la datorie, isi petrec sarbatorile alaturi de familie si cei dragi doar in spatiul virtual, folosind tehnologia pentru a ramane conectati.

In social media, HONOR initiaza o serie de concursuri, in care indeamna oamenii sa-si nominalizeze eroii nestiuti si premiaza mai multi castigatori. Aceasta campanie reprezinta o oportunitate pentru oameni sa-si impartaseasca povestile de apreciere pentru cei care fac diferenta in viata lor in timpul sarbatorilor si sa-i ajute sa ramana conectati in acest sezon.

„Cea mai recenta campanie a brandului HONOR este o invitatie adresata tuturor de a aprecia si celebra  eroii care muncesc sa ne faca sezonul sarbatorilor special. Pentru toti acesti eroi nestiuti, noi va uram: #HONORToBeWithYou, tuturor celor care ne transformati sarbatorile in momente de neuitat", a declarat Calin Clej, Director de Marketing al HONOR Romania si Bulgaria.

Cei ce se alatura campaniei isi onoreaza-ti eroul nestiut cu un cadou neasteptat!

Cum isi activeaza Honor fanii in campanie, mai jos.

,,Cauta postarea campaniei "HONOR’s Nice List " pe pagina de Instagram HONOR Romania. In comentarii, eticheteaza "Eroul tau nestiut" si mentioneaza o calitate care il face erou, in special in perioada Sarbatorilor.

Impartaseste-ti povestea: Scrie cateva randuri in care sa explici de ce aceasta persoana este eroul tau nestiut, subliniind contributiile sale in timpul sarbatorilor.

Sau

Cauta albumul: "HONOR your Unsung Hero" pe pagina oficiala de Facebook a HONOR Romania.

Alege o postare despre un “Erou nestiut” pe care o pretuiesti cel mai mult.

Share pe Facebook pentru a-ti exprima recunostinta.

Celebrare HONOR a Eroilor Nestiuti

Urmareste paginile HONOR pe Social Media pentru a descoperi continut exclusiv dedicat celebrarii Eroilor Nestiuti, realizat in colaborare cu celebritati locale precum Antonia, Jean Gavril, Naddhu si Carmen Grebenisan. De la momente de impartire a cadourilor, la omagierea oamenilor din spatele succesului lor, sau chiar a fanilor, fiecare influencer a pregatit continut exclusiv si giveaway-uri speciale pentru aceasta campanie. Cea mai mare parte a campaniei se va desfasura in Social Media, dar va fi amplificata si prin proiecte speciale de PR in presa online si la radio. 

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat sa devina un brand tehnologic iconic la nivel global si sa creeze o noua lume inteligenta prin intermediul produselor si serviciilor sale puternice. Cu o expertiza in domeniul cercetarii si dezvoltarii, se angajeaza sa dezvolte tehnologii care sa permita oamenilor din intreaga lume sa mearga mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza si de a face mai mult. Oferind o gama de smartphone-uri, tablete, laptopuri si dispozitive portabile de inalta calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium si fiabile HONOR le permite oamenilor sa devina o versiune mai buna a lor.

Mai mult in Campanii

 

 

 


PUBLICITATE: