HONOR dezvaluie pentru Guinness World Record inovatii ale smartphone-ului HONOR Magic5 Pro
Marti, 14 Februarie 2023

 

Marca a incheiat un parteneriat cu Guinness World Record pentru a prezenta noua functie a camerei AI a smartphone-ului HONOR Magic5 Pro, surprinzand un jucator de baschet care a incercat sa doboare recordul Mondial de Slam Dunk printre picioare

AdPlayers. info

HONOR dezvaluie pentru Guinness World Record cateva inovatii ale smartphone-ului HONOR Magic5 Pro. Marca a incheiat un parteneriat cu Guinness World Record pentru a prezenta noua functie a camerei AI a smartphone-ului HONOR Magic5 Pro, surprinzand un jucator de baschet care a incercat sa doboare recordul Mondial de Slam Dunk printre picioare.

Incercarea incununata de succes a fost facuta de jucatorul profesionist Piotr Grabowski la Londra, pe 20 ianuarie 2023. Grabo este unul dintre cei mai in forma slum-dunkers din lume, castigatorul unora dintre cele mai importante competitii internationale de acest gen. El a electrizat anul trecut si fanii din Romania, fiind prezent pe arena din Constanta pentru o demonstratie de Slam Dunk.

In timpul efectuarii sariturii pentru doborarea recordului Mondial, au fost facute doua fotografii. Una dintre fotografii este realizata cu ajutorul camerei AI a HONOR Magic5 Pro, care surprinde cel mai bun moment in miscare al sportivului, iar cealalta fotografie “behind the scence”, arata cum a fost capturata prima fotografie.

Imaginile pot fi viualizate accesand link-urile:

Guinness World Record social: https://twitter.com/GWR/status/1625072505432965120

HONOR social: https://twitter.com/Honorglobal/status/1625073796708470784

HONOR Magic5 Pro vine cu inovatii extraordinare in domeniul fotografiei, iar aceaste inovatii sunt doar o mica parte din povestea camerei. Lansarea oficiala la nivel mondial a HONOR Magic5 Pro va avea loc la MWC 2023, in data de 27 februarie.

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat sa devina un brand tehnologic iconic la nivel global si sa creeze o noua lume inteligenta prin intermediul produselor si serviciilor sale puternice. Cu o expertiza in domeniul cercetarii si dezvoltarii, se angajeaza sa dezvolte tehnologii care sa permita oamenilor din intreaga lume sa mearga mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza si de a face mai mult, compania ofera Oferind o gama de smartphone-uri, tablete, laptopuri si dispozitive portabile de inalta calitate, potrivite pentru fiecare buget.

Mai multe informatii, pe www.hihonor.com

Mai mult in Telecom


PUBLICITATE: