Grup Sapte a incredintat contul de PR agentiei RAN Events
Joi, 25 Martie 2010
 

FOTO: Portofoliu Grup Sapte  ( grupsapte.ro )

( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Agentia de BTL si servicii de merchandising Grup Sapte a incredintat contul de relatii publice agentiei RAN Events. Cu un cont de PR estimat de AdPlayers intre 15.000 EUR si 25.000 EUR pe an, Grup Sapte a ales RAN Events in urma unui proces de selectie pentru serviciile de relatii publice desfasurat de curand. Oficialii RAN Events au confirmat castigarea contului de relatii publice, insa nu au oferit detalii privind valoarea contului de PR al clientului.

Fondata in 1999 la Cluj, Grup Sapte a avut in 2008 un numar mediu de 645 de angajati si o cifra de afaceri de 21,7 Milioane lei (aproximativ 5,5 Milioane EUR,estimare AdPlayers). Contactata de catre AdPlayers, Florina Mihaescu, directoarea agentiei, a afirmat pentru AdPlayers ca Grup Sapte a inregistrat la finalul anului 2009 o cifra de afaceri de aproape 23 Milioane lei, si are in prezent 10 birouri locale in orase importante de pe teritoriul Romaniei.

Detalii privind activitatea agentiei, dar si despre piata de servicii BTL si merchandising din Romania, pe larg intr-un interviu cu directoarea Grup Sapte, Florina Mihaescu, pe care il puteti urmari in AdPlayers saptamana viitoare, incepand de luni, 29 martie.

 


PUBLICITATE: