Grundig, partener oficial al hub-ului de design Andreea Muresan Studio in Covaci 8, din Bucuresti
Joi, 10 Ianuarie 2019

 

Credit: Grundig / Image PR

Andreea Muresan Studio, situat in centrul capitalei in Covaci 8, este un spatiu unic, ce va deservi industria creativa din Romania, de la arhitecti la designeri si artisti.  

adplayers.info

Grundig, liderul european al pietei de produse electronice si electrocasnice pentru casa, anunta incheierea unui parteneriat cu designerul Andreea Muresan si sustine astfel cel mai recent hub de design din Romania, anunta responsabilii de comunicare ai marcii.

Situat in centrul capitalei in Covaci 8, Andreea Muresan Studio este un spatiu unic, ce va deservi industria creativa din Romania, de la arhitecti la designeri si artisti.  

Cu o suprafata de peste 150 metri patrati si situat intr-o cladire istorica, Andreea Muresan Studio in Covaci 8 va fi spatiul ce va gazdui periodic design de obiect si arta, de la mobilier la pictura, grafica, bijuterie. 

Impreuna cu Grundig Romania, a fost dezvoltat conceptul de bucatarie ca inima a oricarui spatiu privat, care, in cazul Andreea Muresan Studio stimuleaza interactiunea, comunicarea si creativitatea.

„Pentru inceput, Covaci 8 este un spatiu al istoriei - cladirea care gazduieste studioul de design a fost construita in ultimele decade ale secolului al nouasprezecelea” a declarat Andreea Muresan. „In acelasi timp, este si un spatiu al prezentului zgomotos, convivial si gurmand care a invadat Centrul Vechi. Aici, intre restaurante si puburi, este inca loc pentru negot, pentru artizani, pentru creatie, dar mai ales pentru design. Iar eu cred ca Andreea Muresan Studio in Covaci 8 poate avea cate putin din toate acestea”.

„In cei mai bine de 150 de metri patrati - amenajati ca loc de expunere pentru branduri de mobilier, accesorii, finisaje, echipamente electrocasnice, dar si pentru designeri de obiect, artisti plastici sau artizani - vom lucra, ne vom intalni partenerii si clientii, ne vom juca cu idei, culori, texturi si tehnologii. Și nu doar noi, ci si prietenii nostri, designeri, arhitecti, pasionati de design interior. Mai mult, este un loc de intalnire pentru produsele romanesti home&deco, fiind realizat in parteneriat cu un brand de mobilier de la noi, Quadra, si avand alaturi si alti producatori", mai spune Muresan.Andreea Muresan Studio in Covaci 8 este locul unde vor veni, in cadrul cursurilor de design interior de la DallesGo sau dupa absolvire, designerii tineri, aflati la primele lor proiecte reale, care vor sa descopere materiale si obiecte noi, sa aiba acces la paletare, mostre si cataloage si sa isi creeze conceptele.

„Ne bucuram ca am reusit sa dezvoltam impreuna cu Andreea Muresan acest proiect, mai ales ca Grundig este un brand ce are in centru simbioza intre frumos si functional, fara niciun fel de compromisuri cand vine vorba de sustenabilitate. Sustinem tinerii arhitecti, designeri sau artisti si suntem siguri ca studioul va reprezenta un real ajutor pentru cei care au nevoie de un spatiu pentru a descoperi noile tendinte si pentru a crea concepte fresh si sustenabile”, a declarat Gabriel-Adrian Eremia, Marketing Manager.

„Lunar, peste 500 de persoane vor avea posibilitatea sa fie parte a celui mai recent hub de design din Romania si sa interactioneze cu produsele noastre. In plus, pentru noi, Andreea Muresan Studio este si spatiul perfect pentru lansarea de noi produse, pentru intalnirile cu utilizatori si parteneri, dar si o reconfirmare a faptului ca pentru Grundig, excelenta in design si calitatea premium reprezinta preocupari constante”, a completat Alexandra Pascu, Brand Manager Beko & Grundig.

Inaugurat in luna decembrie, studioul va reuni numerosi producatori premium locali si internationali din industria designului de interior, ce vor pune la dispozitia consumatorilor solutii personalizate si adaptate nevoilor acestora.

Echipa de proiect in parteneriatul Grundig - Andreea Muresan Studio in Covaci 8:

•            Gabriel-Adrian Eremia, Marketing Manager

•            Alexandra Pascu, Brand Manager Beko & Grundig

•            Bianca Alexandra Lucaciu, Grundig Marketing Specialist

•            Bianca Andreea Tat, Digital Marketing Specialist

•            Adrian Ionut Pasita, Social Media Specialist

•            Alina Gabriela Matei, Digital Content Specialist

•            Mihaela Musat, PR Specialist

Grundig face parte din Arçelik A.Ș, principalul producator de electrocasnice din cadrul Koç Group, companie listata in Top 500 Fortune Global. Cu o istorie de peste 70 de ani, timp in care a raspuns nevoilor consumatorilor, Grundig este producator global de aparate electrocasnice si electronice si lider european al pietei de produse electronice pentru casa.

Cu un portofoliu global de peste 500 de produse - de la televizoare OLED, dispozitive audio, produse pentru ingrijirea parului, aspiratoare, pana la electrocasnice mari si mici de bucatarie, Grundig ofera solutii pentru fiecare camera dintr-o casa moderna. Grundig a primit numeroase premii pentru calitatea si designul produselor sale, printre care Product Design, Red Dot Design si Plus X Awards. Produsele Grundig sunt fabricate preponderent in fabricile din Europa si comercializate in peste 65 de tari din intreaga lume.

Mai mult in Parteneriate, Ambasadori de Brand, Influencers, PR


PUBLICITATE: