"Gratar Curat" la "Mai Mult Verde", in Padurea Snagov
Miercuri, 16 Iunie 2010


 (AdPlayers, Irina Toma)

20 de voluntari MaiMultVerde si Golden Brau au adunat duminica, 13 iunie 2010, peste 200 de saci de gunoi din in proiectul „Gratar Curat 2010”, printr-o actiune de constientizare a picnicarilor si curatenie a padurii Snagov, in zona Complex Astoria. In paralel, au mai avut loc doua actiuni de informare desfasurate de voluntari in Hunedoara, Lacul Cincis, si in Valcea, Baraj Nord.

„Gratar curat 2010” este un proiect de constientizare si responsabilizare demarat de Asociatia MaiMultVerde si Golden Brau. Timp de zece saptamani, voluntarii MaiMultVerde si reprezentantii Golden Brau desfasoara activitati de constientizare si curatenie in zone de picnic din toata tara.

Proiectul isi propune sa informeze si responsabilizeze participantii la picnic despre importanta pastrarii curateniei in aceste zone naturale de petrecere a timpului liber. Inceput  sambata, 29 mai, la Valea Valsanului, in judetul Arges, in cadrul campaniei voluntarii au adunat peste 2000 de kilograme de gunoaie.

„Gratar Curat 2010” va continua in Cluj, Padurea Faget, apoi in judetele Valcea (Baraj Nord), Hunedoara (lacul Cincis), Constanta (Murfatlar, popas Fantanita), Gorj (Cheile Sohodolului) si in Bucuresti, padurea Pustnicu, in fiecare sfarsit de saptamana pana in 31 iulie. 


PUBLICITATE: