Grapefruit face declaratia 200 ANAF mai pe intelesul tuturor
Marti, 20 Mai 2014
Declaratia 200, ANAF
d200.grapefruit.ro

adplayers. info

Grapefruit a reorganizat Declaratia 200 de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). intr-o varianta online, astfel incat completarea formularului sa fie cat mai simpla si la indemana tuturor persoanelor care nu au cunostinte in domeniul juridic sau fiscal.

Conform datelor furnizate de ANAF1, in 2013, trebuiau sa depuna formularul aproximativ 600.000 de oameni, dintre care 40% nu au facut acest lucru, chiar daca amenzile variaza de la 50 la 500 de lei. Procesul anevoios de completare a formularului este unul dintre impedimentele principale in depunerea Declaratiei 200 in fiecare an.

Disponibil online la adresa d200.grapefruit.ro, formularul este insotit de indicatii si exemple concrete, astfel incat completarea lui sa fie cat mai usoara. Odata finalizat acest proces, formularul trebuie printat si semnat, iar apoi depus la ANAF sau trimis prin posta pana pe 26 mai. Formularul poate fi accesat cu usurinta de pe orice calculator, telefon sau tableta.

Echipa Grapefruit care a contribuit la realizarea prototipului a fost formata din: Alecsandru Grigoriu (Designer), Bogdan-Stefan Cernat (Developer), Ciprian Boiciuc (Designer), Dan Negrut (Designer), Eddie Vlagea (Developer).

Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: