Gourmet are reteta "Delicata" de la Saatchi & Saatchi
Sambata, 23 Iulie 2005

( AdPlayers.ro ) Saatchi & Saatchi este autoarea noii campanii de imagine pentru brandul Gourmet de la Caroli Foods.  Agentia a finalizat recent si o prima parte a noii campanii de imagine Gourmet prin spotul “Delicata” - care se concentreaza pe promovarea specialitatilor din Gama de Sunca Deliciu, campanie ce reflecta si pozitionarea brandului in segmentul premium.Potrivit agentiei, incepand cu achizitionarea brandului Gourmet la sfarsitul anului 2003, compania Caroli Foods a desfasurat un efort concentrat de relansare a marcii prin investitii la nivelul fiecarui  produs, proces care a continuat prin crearea unui nou concept de etichete si prin definirea noii pozitionari a brandului. 

“Spotul Gourmet isi propune sa cucereasca interesul si gustul consumatorului sofisticat, pentru ca specialitatile Gourmet  si-au gasit inspiratia în tot ceea ce-l înconjoara pe acesta: în prospetimea naturii, în farmecul mirodeniilor meridionale, in naturaletea ingredientelor proaspete si in simplitatea retetelor culese de la expertii de alta data” declara reprezentantii agentiei. 

“Preparatorii” retetei de publicitate ne-au zis ca filmarile spotului Gourmet au durat doua zile, prima zi fiind dedicata produselor, iar cea de a doua, povestii propriu-zise. Filmarea produselor a fost realizata de casa de productie Tandem Film, “sub atenta supraveghere si migaloasa munca a unei echipe italiene specializate in realizarea filmarilor de produse alimentare” mai sustin cei de la Saatchi & Saatchi. Tot ei spun ca decorul folosit in cadrul filmarilor de produse a fost unul cu totul inedit, recuzita impreuna cu intregul ansamblu s-au imbinat perfect pentru a se ridica la inaltimea rafinatei personalitati a brandului. Cea de-a doua zi a fost dedicata filmarii propriu-zise a spotului, realizata de catre Multimedia Est. Regizorul povestii a fost Peter Fazekas, alaturi de partenerul sau operator - Tamas Lajos.

Echipa “Gourmet” de la Caroli Foods care a dat “gustul” campaniei a fost formata din  Khaled El Solh - General Manager, Mugur Nicolae - Marketing Director, Adriana Biliboaca - Brand Manager, Marina Ignat - Brand Manager. 

Pentru ca acest lucru sa ajunga la potentialii clienti, a fost nevoie de “reteta de publicitate” de la Saatchi & Saatchi. Pentru acest lucru si-au asumat raspunderea Cristina Oanta – Client Service Director, Alina Damaschin – Group Account Director, Andreea Sandu – Account Supervisor. De “rafinarea” ideilor s-au ocupat Razvan Lazar - Creative Director, Mihaela Pascu – Senior Copywriter, Bogdan Voda - Art Director, Razvan Angelescu – Producator.


PUBLICITATE: