Genius a ales PR prin 4 ACE
Luni, 23 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Contul de relatii publice Genius (KYE) in Romania va fi gestionat incepand cu luna aprilie de 4 ACE-pr&publicity, anunta oficialii agentiei de relatii publice. Potrivit 4Ace, KYE este una dintre cele mai importante companii internationale in productia de periferice destinate sectorului IT&C, cunoscuta pe piata romaneasca in special prin brand-ul Genius.

„Ne propunem ca experienta acumulata in comunicarea pentru clienti din domeniul tehnologic ca Flamingo, Flanco, Future Shop, Indesit, AMD, Sapphir sau iNES IPTV sa ne asiste in promovarea cat mai buna a produselor Genius pe piata romaneasca”, a afirma Elena Olteanu (foto), General Manager 4 ACE-pr&publicity.

“Ne dorim ca prin intermediul 4 ACE-pr&publicity Genius sa isi intareasca prezenta in mass-media romaneasca de profil”, declara Tiffany Hsu, Regional Manager pentru Romania KYE System Corp. „Consideram Romania o piata importanta pentru produsele companiei KYE”, a mai spus el.

AdPlayersFile

4 ACE–pr&publicity

Pe langa Genius (KYE), din portofoliul actual al agentiei 4 ACE–pr&publicity (www.4ace.ro) fac parte Flamingo Group, Indesit Company, iNES IPTV, Magnetique Marketing, MTV, Paper Plus, Sapte Seri.

KYE(Genius)

Fondata in 1983, KYE este, potrivit 4Ace, una dintre cele mai importante companii producatoare de periferice pentru computere. Compania este cunoscuta pe piata mondiala prin brand-ul Genius (www.geniusnet.com) si prin inventarea primului mouse cu rotita. KYE, si-a extins portofoliul de produse catre segmentul de electronice. KYE System Corp. este o companie taiwaneza, listata la Bursa de Valori din Taiwan cu simbolul 2365.


PUBLICITATE: