Gaz de France, la Saatchi & Saatchi PR
Joi, 06 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Saatchi&Saatchi PR a fost desemnata agentia de relatii publice a Gaz de France, in urma castigarii licitatiei organizate la sfarsitul anului 2007.

 

„Rezultatele au fost anuntate la sfarsitul anului trecut dar, intre timp, am mai trecut prin cateva filtre de la cartierul general Gaz de France de la Paris”, a afirmat, pentru AdPlayers, Larisa Petrini (foto), Director Saatchi & Saatchi PR.

 

Potrivit diviziei de relatii publice de la Saatchi & Saatchi PR, la pitch au mai participat Ogilvy Public Relations si DC Communication. Conform unor surse apropiate pitch-ului, aflata initial printre pretendentii la cont, McCann PR s-ar fi retras ulterior din concurs.

 

„Ne-am bucurat foarte tare pentru ca am castigat acest contul dupa ce am incheiat o colaborare cu CEZ, un alt jucator cheie pe piata europeana de energie electrica, si competitia lui Gaz de France”, a mai afirmat Petrini. „Contul castigat reprezinta, pe de alta parte, un motiv bun sa ne extindem expertiza pe domeniul energetic unde aveam deja o experienta deloc de neglijat, si pe care ne-am dorit sa o putem folosi in beneficiul unui client din acest domeniu”.

 

„Ne-am propus pentru anul acesta sa ne concentram pe activitatea de new business si, iata, intampinam cu bucurie primele realizari”, a mai adaugat oficialul. Conform Larisei Petrini, perioada contractului incheiat intre cele doua parti este de 1 an.

 

Agentia de PR va dezvolta si implementa strategia de relatii publice, respectiv comunicare corporate (media relations, comunicare in situatii de criza etc), organizare de evenimente si programe de Corporate Social Responsibility, aceasta din urma reprezentan un focus principal pentru acest an, potrivit Larisei Petrini.

 

/ MARKET
Gaz de France, societate integrata de utilitati in domeniul energetic, este al treilea operator ca marime din Franta din sectorul serviciilor si cel de-al doilea ca marime din Italia. Grupul produce, transporta, distribuie si comercializeaza gazul natural, electricitate si servicii pentru clientii sai.

 

/ PROFILE

Saatchi&Saatchi PR  este parte a grupului Saatchi&Saatchi din Romania, unul dintre cele mai mari de pe piata autohtona, care ofera servicii full-service prin companiile sau departamentele sau componente. Printre clientii importanti ai diviziei de PR a grupului Saatchi&Saatchi se numara: Procter&Gamble, AIG, SPAR, Sabon, BUNGE (Floriol, Unisol, Muntenia), Liebrecht & Wood, United Way.

 

 


PUBLICITATE: