Game World sustine boxul romanesc in 2022, sponsorizand Federatia Romana de Box
Miercuri, 12 Octombrie 2022

 

„Prin acest nou parteneriat, Game World isi continua demersul de sustinere a sportului romanesc intr-una dintre putinele discipline in care sportivii nostri au obtinut titluri mondiale atat la amatori, cat si la profesionisti”, spune Attila Otto Török, Director de Strategie al Game World.

AdPlayers. info

Game World anunta incheierea unui parteneriat cu Federatia Romana de Box, in cadrul caruia compania va oferi sprijin material sub forma de sponsorizare pentru initiativele FRB din acest an, anunta partenerii.

„Prin acest nou parteneriat, Game World isi continua demersul de sustinere a sportului romanesc intr-una dintre putinele discipline in care sportivii nostri au obtinut titluri mondiale atat la amatori, cat si la profesionisti”, spune Attila Otto Török, Director de Strategie al Game World.

,,Boxul inseamna efort si dedicatie, expertiza si strategie de joc, combinand forta loviturilor cu arta miscarii, fiind in acelasi timp un spectacol global, urmarit si iubit de zeci de milioane de fani din toata lumea. Deloc intamplator, cele mai mari gale de box din lume au loc in capitala mondiala a entertainmentului, Las Vegas. Pentru Game World, asocierea cu boxul romanesc este o potrivire naturala, inseamna o onoare si ocazia de a fi parte din aceasta poveste de succes care dureaza deja de decenii”, a adaugat oficialul Game World.

Game World Romania este consecvent in sustinerea sportului romanesc, oferind, de ani de zile, sprijin unor grupari sportive lider in clasamente nationale si mondiale, precum echipele de handbal fete si baieti CSM Bucuresti sau CSM Volei Alba Blaj.

„Suntem incantati ca un brand puternic precum Game World a ales sa ni se alature in efortul nostru de a duce mai departe traditia de performanta a boxului din Romania. Boxul este sportul oamenilor puternici, hotarati si dedicati si de aceea incheierea acestui parteneriat a curs firesc, pentru ca avem obiective comune, sa auzim cat mai des imnul Romaniei la marile competitii internationale”, spune Vasile Citea, presedintele FR de Box.

„Intr-un context atat de complicat, marcat de crize succesive, parteneriatul cu companii responsabile din sectorul privat este esential pentru ca sportul din Romania sa mearga mai departe. Am descoperit in Game World un partener de incredere, implicat si responsabil, caruia ii multumim pentru sprijinul acordat unui sport care ne-a adus atatea bucurii prin nume ca Nicolae Linca, primul campion olimpic la box din istoria tarii noastre, Francisc Vastag, primul campion mondial de amatori, sau Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute si Adrian Diaconu, care au adus in Romania toate cele patru centuri mondiale din boxul profesionist. Si in prezent avem sportivi cu potential enorm in nobila arta, care cu sprijin pot atinge culmile performantei, asemenea ilustrilor lor predecesori”.

Game World Romania este lider de piata in segmentul premium al salilor de jocuri electronice si land-based, fiind unul dintre cele mai mari holdinguri din industria locala de entertainment. Brandul Game World este prezent in Bucuresti si in alte trei orase importante din tara: Constanta, Brasov si Alba Iulia. Game World are de asemenea o prezenta online consacrata, prin platforma Game World Casino.

Compania si-a inceput activitatea in Romania in septembrie 1999, odata cu deschiderea primei sali de jocuri Game World din Bucuresti Mall Vitan, in prezent cea mai mare sala de jocuri din Europa de Sud-Est. Game World este membru fondator al Romslot - Asociatia Organizatorilor de Sloturi din Romania.

Compania a fost premiata an de an pentru sustinerea programului "Joc Responsabil" si a initiativelor sale de responsabilitate sociala. Game World face parte dintr-un holding, Game World Group, cu sediul in Bucuresti si aproximativ 2.000 de angajati.

Mai mult in Sport Marketing, Sponsorship


PUBLICITATE: