Galeriu & Partners in comunicare Himalaya Herbals Healthcare cu solutii pentru albirea dintilor. Campanie Sinapsa Advertising.
Joi, 28 Septembrie 2017

Credit: Himalaya Herbal Healthcare Romania 

„Orientarea catre segmentul de ingrijire personala vine ca o suplimentare fireasca a portofoliului de produse, in acord cu nevoile consumatorului” a declarat Ioana Cebuc, Director Marketing Prisum International Trading, distribuitor al produselor Himalaya Herbals Healthcare in Romania. 

adplayers.info

Galeriu & Partners deruleaza campania de relatii publice si comunicare Himalaya Herbals Healthcare solutii pentru albirea dintilor. Campania de publicitate este administrata de Sinapsa Advertising. Comunicarea agentiei de relatii publice Galeriu & Partners, parte a holdingului The Group, anunta imbogatirea gamei de paste pentru dinti Himalaya Herbals Healthcare cu solutii de albire, realizate din ingrediente active 100% naturale si fara agenti chimici de albire.

“Misiunea Herbals Healthcare de a imbunatati calitatea vietii oamenilor nu se opreste la productia de suplimente alimentare, desi acestea au consacrat brandul. Orientarea catre segmentul de ingrijire personala vine ca o suplimentare fireasca a portofoliului de produse, in acord cu nevoile consumatorului” a declarat Ioana Cebuc, Director Marketing Prisum International Trading, distribuitor al produselor Himalaya Herbals Healthcare in Romania. 

In gama pastelor de dinti de la Himalaya Herbals se regasesc produse pentru ingrijire orala completa sau produse care vizeaza imbunatatirea unor aspecte precum sensibilitatea dentara sau respiratia proaspata. Astfel, pe langa pasta de dinti Alb stralucitor Sparkly White, consacrata deja in portofoliul Himalaya Herbals, se adauga alte doua noi produse: pasta pentru dinti fara pete de ceai si cafea Stain Away si gelul pentru zambet mai alb Active White.

Directoarea de marketing de la Prisum ne aduce aminte ca atunci cand zambim se contracta 17 muschi si „Daca tot depunem atat de mult efort pentru acest gest, ar fi normal sa ne bucuram din plin de efectele lui, avand un zambet mai alb”.

Ioana Cebuc mai adauga faptul ca cele doua noi paste de dinti pentru albire pproaspat lansate lupta impotriva formarii placii dentare, cu formule unice, care se bazeaza pe tehnologia enzimelor din plante (papaya si ananas) si extract din arbore de Miswak – care previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile.

Himalaya recomanda folosirea pastelor de dinti de cel putin doua ori pe zi. Copiii sub 6 ani necesita supravegherea adultilor in momentul periajului. Din punct de vedere dozaj, este recomandat copiilor folosirea unei cantitati de bob de mazare pentru a reduce riscul de ingerare.

Stain Away poate fi urmarita si pe pagina de Facebook-Himalaya Herbal Healthcare Romania 

Mai mult in Conturi, PR


PUBLICITATE: