Gala SofMedica a strâns 130.000 EUR în beneficiul UNICEF
Miercuri, 03 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Gala SofMedica sustinuta de Victoria 46 în beneficiul UNICEF a strâns 130.000 euro care vor merge catre doua proiecte sustinute de UNICEF. Actiunea a avut drept scop colectarea de fonduri pentru finantarea a doua ample proiecte sustinute de UNICEF: înfiintarea unui centru de dializa peritoneala si HomeChoice pentru copii si transformarea unei maternitati în „Spital Prieten al Copilului”.

Proiectul a avut loc cu sprijinul Victoria 46, cel mai mare magazin multibrand din Bucuresti, potrivit oficialilor de comunicare, iar oaspetii serii au putut admira colectiile de catwalk Toamna ‘07 – Iarna ‘08 ale marilor designeri Yves Saint Laurent, Alexander McQueen si Roberto Cavalli, pentru prima data pe un podium românesc.

Gala SofMedica  a strâns 130.000 EUR în beneficiul UNICEF“Evenimentul a fost un colos din toate punctele de vedere. Cred ca, daca nu eram o echipa sudata ar fi fost imposibil sa-l ducem la capat fara cusur, asa cum de altfel s-a si întâmplat”, spune Hortensia Nastase, PR Director Lowe PR. “Toata echipa operationala de 12 oameni de la Lowe PR a fost implicata, într-un moment sau altul, la un nivel sau altul, în diferite stadii ale proiectului”.

Agentia de Relatii Publice Lowe PR a asigurat pro bono serviciile integrate pentru organizarea evenimentului. Pentru evenimentul organizat pe 27 septembrie, agentia de relatii publice a început sa lucreze cu 3 luni în avans. Potrivit Hortensiei Nastase, inclusiv Veronica Savanciuc, Presedinte al Grupului Lowe, a fost implicata la nivel de strategie.

Conform organizatorilor, la evenimentul caritabil în slujba copiilor aflati în suferinta desfasurat sub titlul “Pentru un nou început!”, au participat peste 350 de personalitati din viata politica, diplomatica si de afaceri.

Sponsorii evenimentului “Pentru un nou început!” au fost Baxter AG, Class, Carrefour România, Papapostolou Medical Equipment Center, Tomini Trading, Elmec România, Piraeus Bank, Alpha Bank, Protan, Motodynamics (Yamaha), ErgoTrak, ABN AMRO Bank România, Baneasa Investment, Dorna Lactate, Lowe PR, Duo Design, Kapraras Consulting, Temak, Atlas Corporation, Genco Trade, HCS Human Capital Solution, Fildas Trading, Peroni, RomColor.


PUBLICITATE: