GMP semneaza imaginea Sidera
Vineri, 19 Decembrie 2008


 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

GMP semneaza campania de lansare Sidera, singura gama de produse de cuart compozit fabricata in Romania, potrivit agentiei de publicitate. Gama de produse se adreseaza arhitectilor si constructorilor, si, conform reprezentantilor agentiei conduse de Felix Tataru, a fost comunicata intr-un stil mai apropiat industriei modei decat celei a constructiilor.

Obiectivul campaniei este cresterea notorietatii pentru gama de produse in randul arhitectilor si a constructorilor si convingerea acestora sa o includa in portofoliul lor de finisaje pentru interioare de lux. Primul pas facut de GMP a fost crearea unui nume comercial si a unei identitati pentru gama de produse din cuart compozit – „Sidera”. Publicul principal sunt arhitectii si designerii de interior, precum si managerii dezvoltatorilor imobiliari.

Campania de lansare cuprinde doua executii print, “Colosseum” si “Piramidele”, la care se adauga o serie de materiale colaterale, si se deruleaza incepand cu luna decembrie 2008 in revistele citite de profesionistii din arhitectura, design si constructii dar si de catre cei interesati de designul interior. Media este administrata de  de agentia de media Spoon Media. 

Cele doua executii folosesc simboluri arhitectonice ale lumii antice, Colosseumul si Piramidele lui Keops, Kefren si Mikerinos, pentru a evidentia calitatile gamei Sidera – rezistenta in timp si stralucirea.  Agentia de publicitate a lucrat la realizarea campaniei alaturi de casa de productie Carioca.

Echipa care s-a ocupat de realizarea campaniei a fost alcatuita din Berk Kuter - CEO Sidera Stone, iar din partea GMP au colaborat Mircea Mocanu - Art Director, Liana Popa - Senior Copywriter, Cosmin Ezaru - Senior Art Director, Stefan Vasilachi - Creative Director, Mihaela Radulescu - Client Service Director, Ioana Simoaica - Group Account Director, Madalina Barbu - Senior Account Executive, Ioana Tomescu - Account Executive, Teodor Cucu - Head of Strategy, Matei Ioncica - Junior Strategic Planner, Radu Teodorescu - AV Producer si Ruxandra Mocanu - BTL Director.

Potrivit agentiei, Sidera Stone este singurul producator de piatra de cuart compozit din Romania, o piatra industriala de calitate si cu o rezistenta deosebita, avand 93% cuart. Pe langa Sidera Stone, GMP mai are in portofoliu clienti si branduri printre care se numara Ursus Breweries – Timisoreana, ApaNova, Monte Banato, Millennium Bank, Unilever. 

PUBLICITATE: