GMP Group: Fundatia Soros devine "Fundatia pentru o societate deschisa“ cu GO Studio
Marti, 20 Mai 2014
 adplayers. info

Fundatia Soros devine „Fundatia pentru o societate deschisa“ cu GO Studio, divizia de business a GMP Group specializata in design grafic si branding. Compania a finalizat procesul a finalizat procesul de rebranding in urma caruia „Fundatia Soros Romania” a devenit „Fundatia pentru o societate deschisa”.

Rebrandingul vine ca urmare a faptului ca George Soros va sprijini tarile membre ale UE prin intermediul unei singure fundatii europene cu sediul la Barcelona, „Fundatia Soros Romania”, dupa aproape 25 de ani de activitate, devine independenta de reteaua „Open Society Foundations” si incepe o noua etapa, sub numele „Fundatia pentru o societate deschisa”.

Organizatia a folosit acest nume si in trecut si va avea misiunea de promova dezvoltarea unei societati bazate pe libertate, responsabilitate si respect pentru diversitate. Fundatia va continua sa deruleze proiecte in aceleasi domenii ca pana acum: cercetare sociologica, educatie, migratie, incluziune sociala, buna guvernare, cultura civica si interventie comunitara integrata.

Infiintata in 1990 intr-o prima forma de asociere si in forma sa actuala in 1997, Fundatia pentru o societate deschisa a promovat valorile societatii deschise in Romania, actionand ca formator si catalizator al societatii civile romanesti. Misiunea Fundatiei pentru o societate deschisa este de a promova dezvoltarea unei societati bazate pe libertate, responsabilitate si respect pentru diversitate.

 Mai mult in Branding, Rebranding

 


PUBLICITATE: