GE Money, in contul Leo Burnett Group
Joi, 10 Ianuarie 2008
(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Leo Burnett a fost selectata pentru a gestiona contul GE Money in Romania, in urma unui pitch la care au participat cinci agentii de publicitate, se arata intr-o comunicare al companiei.

 

„GE Money a fost unul dintre cele mai importante conturi puse la bataie pe piata anul trecut”, a spus Roxana Dumitru (foto), Managing Director al Leo Burnett. „Ne bucuram ca am castigat si ca astfel vom avea ocazia sa construim si in Romania un brand la fel de puternic si valoros pe cat este GE Money peste tot in lume”.

 

Conform sursei, Leo Burnett va realiza strategia de comunicare pentru lansarea catre publicul larg a brandului GE Money in Romania si integrarea celor trei branduri existente – Domenia Credit, Estima Finance si Motoractive Leasing - sub umbrela GE Money. Agentia va realiza atat campaniile de imagine, cat si cele pentru produsele companiei.


Potrivit Leo Burnett, serviciile oferite nu apartin doar zonei de advertising, ci si celei media sau zonei interactive, contul de comunicare GE Money fiind astfel gestionat in totalitate de Leo Burnett Group  - componenta de relatii publice este in portofoliul The Practice din luna februarie 2007. 
 
 

„Am ales sa lucram cu Leo Burnett pentru ca ne-au demonstrat competenta lor de a dezvolta campanii integrate de comunicare puternice si capacitatea de a fi un adevarat partener pentru un client foarte dinamic si cu planuri ambitioase de crestere”, a declarat Alina Agurida, Marketing Manager la GE Money.

 

 

 

 


PUBLICITATE: