GAV| Scholz&Friends mai da o cheie la imaginea Vito si Viano
Joi, 26 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

GAV Scholz&Friends Bucuresti lanseaza impreuna cu DaimlerChrysler Romania doua campanii de vanzari pentru modelele Vito si Viano, doua van-uri Mercedes-Benz, anunta reprezentantii agentiei. Autorii campaniei de la GAV spu ca Vito Kombi este un “Standard de siguranta si confort”, iar Viano face discret trecerea “De la lux la eleganta”.

Lorena Stoica, Client Service la GAV Scholz&Friends Bucuresti a afirmat pentru AdPlayers ca cea mai recenta campanie de comunicare pentru van-urile Mercedes se deruleaza, pentru Viano, in perioada 5 martie – 5  mai 2007, iar campania cuprinde presa (reviste de afaceri si life style), outdoor, internet, in timp ce pentru Vito, comunicarea se desfasoara in perioada 16 aprilie - 30 iunie 2007; pe canale tv, radio, internet, presa. Conform oficialului agentiei, campania media se desfasoara prin agentia Yung&Rubicam.

Potrivit agentiei, conceptele creative sunt declinate in printuri, spoturi TV si radio, flyere, car stickere si canale web. Oficialii de la GAV arata ca pentru a sublinia caracterul nobil ce se regaseste in Viano, GAV| Scholz&Friends a realizat si un oudoor, expunand pe Calea Victoriei un exemplar deosebit, dotat cu candelabru in interior si imbracat cu sculpturi celebre la exterior.

AdPlayersFile

gav  (prescurtarea de la Generic Audiovizual SRL) si-a inceput activitatea in 2003 impreuna cu atelierul de marketing cultural balkanski, sub denumirea de gav|balkanski. In 2005 sa se afilieze retelei Scholz & Friends, sub denumirea GAV|Scholz & Friends Bucuresti.

Scholz&Friends este singura retea owner-managed din Europa, avandu-si originile in Germania si sedii la Berlin si Hamburg. Printre clientii si partenerii GAV Scholz&Friends Bucuresti se numara: Asociatia pentru Relatii Comunitare Romania, Brita, Lindab, DimlerCrysler-Mercedes, Ministerul Culturii si Cultelor / Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007, Raiffeisen Leasing, Sibiu Jazz Festival, Unilever si Unity.

..

AdFile

Advertiser DaimlerChrysler Romania

Ioana Taflan (director marketing/comunicare)

Gabriel Craciun (marketing/comunicare)

Agentie: GAV| Scholz&Friends

Marius Rosu (creative director),

Catalin Spoiala (copywriter),

Lorena Stoica (client service)


PUBLICITATE: