Fundatia Telekom Romania a fost acreditata pe servicii de informare si consiliere profesionala
Miercuri, 21 Septembrie 2016

Fundatia Telekom Romania a fost acreditata pe servicii de informare si consiliere profesionala

adplayers.info

Fundatia Telekom Romania a fost acreditata de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice sa ofere servicii de informare si consiliere profesionala, anunta reprezentantii de relatii publice.

Potrivit comunicarii, prin serviciul de informare si consiliere profesionala, Fundatia Telekom Romania ofera sprijin specializat persoanelor interesate cu privire la alegerea si schimbarea unui loc de munca, identificarea specializarii potrivite, adaptarea la noile cerinte ale pietii, cat si reorientarea profesionala si orice alte intrebari legate de o profesie.

Fundatia se adreseaza tinerilor si adultilor in cautarea unei identitati profesionale, celor cu dizabilitati, care provin din sistemul de protectie sociala, persoanelor care isi doresc reorientarea profesionala, categoriilor profesionale defavorizate, imigrantilor, persoanelor eliberate din penitenciar in cautarea unui loc de munca, somerilor, cat si persoanelor casnice aflate in cautarea unui loc de munca.

Angrenand participantii in activitati independente si de afaceri, reprezentantii Fundatiei Telekom Romania doresc sa analizeze trasaturile de persoanlitate, abilitatile, aptitudinile generale si specifice, motivatiile si experienta acestora, ca sa poata identifica ulterior oportunitati de dezvoltare pentru cei implicati in program.

Identificarea nevoilor, aptitudinilor si competentelor se realizeaza prin chestionare specializate, fise de lucru, analize SWOT si fise individuale de consiliere profesionala. Pe parte de consiliere psihologica si formare, Fundatia Telekom colaboreaza cu Anda Pacurar, psihoterapeut cu o experienta de peste 11 ani, certificat de catre Asociatia Europeana de Psihoterapie (EAP).

Pe langa certificarea in informare si consiliere profesionala, Fundatia Telekom Romania a fost acreditata de catre acelasi Minister pentru programe de training pe competente in domeniul IT, antreprenorial, social si civic.

Incepand cu anul 2008, Fundatia Telekom Romania dezvolta si implementeaza diverse proiecte sociale, umanitare, educationale, de mediu si campanii pentru victimele calamitatilor naturale. In 2015, Fundatia a dezvoltat campania de strangere de fonduri “Impreuna pentru romani” si a sustinut  cu 40.000 de Euro opt proiecte inscrise de organizatii non-guvernamentale.

Mai mult despre activitatea Fundatiei Telekom Romania pe site

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala


PUBLICITATE: