Fun culinar in cadrul ApropoTV. Selgros si Andi Moisescu lanseaza campania Fast & Fresh
Vineri, 31 Mai 2019

 

Fun culinar in cadrul ApropoTV. Selgros si Andi Moisescu lanseaza campania Fast & Fresh
Credit: Selgros / Free Communication

Rezultatele „lectiilor” primite de Andi Moisescu se vad in fiecare duminica, de la 13:05 si in reluare dupa miezul noptii pe ProTV, dar si online, pe conturile de social media ale ApropoTV, Bucatarium si Selgros.

AdPlayers.info

Noul sezon al emisunii ApropoTV include rubrica „Fast & Fresh”, produsa cu sprijinul Selgros si dedicata deopotriva pasionatilor de gatit si novicilor, pentru ca numitorul comun este umorul, anunta reprezentantii de comunicare ai campaniei de la Free Communication.

Potrivit autorilor campaniei, Andi Moisescu a acceptat provocarea Selgros de a pasi in bucatarie unde, alaturi de bucatari renumiti din tara, va invata sa gateasca retete sanatoase, cu ingrediente proaspete si rapid – adica „Fast & Fresh”! Mentorii lui in aceasta calatorie culinara, ce incepe - ca pentru un adevarat invatacel - cu spalatul vaselor si curatatul cartofilor sunt, Chef Liviu Preda, Chef Cristian Dumitru si Chef Cornelia Ghisoi.

„Fast & Fresh” completeaza peisajul campaniilor de comunicare ale Selgros catre publicul romanesc. Selgros sustine programul-competitie „Arena Bucatarilor”, ajuns la a XI-a editie, care se adreseaza profesionistilor din serviciile HoReCa,  „Micile vedete in bucatarie”, destinat familiilor preocupate de o alimentatie sanatoasa si „Selgros cauta pasiunea”, prin care incurajeaza romanii cu talent culinar sa si-l exprime.

Prin „Fast&Fresh”, Selgros deschide o linie de dialog si cu romanii activi, dinamici, cu putin timp si experienta in bucatarie, dar care-si doresc o dieta sanatoasa, avand in centru calitatea si prospetimea. Cu umor, un pic de atentie si cu experienta unor Chefi de renume, orice novice poate deveni un pasionat de bunataturi!

Rezultatele „lectiilor” primite de Andi Moisescu se vad in fiecare duminica, de la 13:05 si in reluare dupa miezul noptii pe ProTV, dar si online, pe conturile de social media ale ApropoTV, Bucatarium si Selgros.

Selgros Cash&Carry Romania

Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 22 de magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Alba-Iulia, Bistrita si Constanta.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert B2B din Europa, cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.

Mai mult in Retail, Conturi, Campanii 


PUBLICITATE: