Fosta publisher VIVA!, Unica si Avantaje, Cristina Stanciulescu este Celebrities PR Manager la ProTV
Marti, 01 August 2017

Credit: Pro TV / PR

adplayers info

Fost redactor sef life.ro si publisher de reviste, Cristina Stanciulescu s-a alaturat echipei de comunicare  Pro TV in pozitia de  Celebrities PR Manager.

Cu o experienta de peste 25 de ani in presa, activand in radio, presa scrisa si online, in perioada 2012-2015 Stanciulescu a fost publisherul revistelor VIVA!, Unica, Glamour, Avantaje si Pshychologies. Din 2016 pana in prezent a fost redactor-sef life.ro.

“Sunt onorata si nerabdatoare sa lucrez atat cu vedetele, cat si cu intreaga echipa Pro TV. Sunt sigura ca voi avea parte de provocari, de satisfactii, dar de emotii alaturi de ei toti. Ne asteapta un drum frumos, pe care il incep cu speranta”, a declarat Cristina Stanciulescu.

Noul manager al vedetelor Pro va face parte din echipa de comunicare coordonata de Cornelia Pitigoi, Head of Corporate Communications Pro TV.

“Cristina are o experienta incontestabila in media si sunt ferm convinsa ca vom duce la capat proiecte frumoase impreuna. Sunt deosebit de incantata ca a acceptat propunerea de a se alatura echipei noastre si ii urez bun venit la PRO!”, spune Cornelia Pitigoi.

Mai mult in Media, Pro TV, PR


PUBLICITATE: