Fosta Realitatea Catavencu, Psihologia Azi s-a "maritat" cu Scientific American Mind
Vineri, 16 Iulie 2010
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Chiar daca fosta Realitatea Catavencu nu a mai investit in revista tiparita, Psihologia Azi s-a „maritat” cu Scientific American Mind.

Editat de Reteaua Info Sanatate, periodicul ce apare deocamdata pe coperta sub ambele titluri „Scientific American Mind - Pshihologia Azi” are, potrivit editorilor, un tiraj de 15.000 de exemplare, si un pret de coperta de 12,5 lei.

Primul numar al revistei, iunie-august 2010, este o editie aniversara la 7 ani de la lansarea revistei Psihologia Azi. In 2010 revista are programate doua aparitii (iunie-august, septembrie - decembrie), iar din 2011 promite 6 aparitii pe an.

Lansata in 2003, Psihologia Azi a avut, conform reprezentantilor sai, o audienta de aproape 100.000 de cititori per editie in perioada 2005-2008. Intre 2007-2008, Psihologia Azi a facut parte din Grupul Realitatea-Catavencu.

Revista se adreseaza atat medicilor si psihologilor, cat si publicului larg interesat de cele mai recente cercetari stiintifice din psihologie, neurostiinte si medicina.

Scientific American Mind – Psihologia Azi va contine 80% continut international, selectat din cele 18 editii internationale ale Scientific American, si aproximativ 20% romanesc. Website-ul revistei, sciam.ro/ prezinta o selectie de articole din editia tiparita, precum si cercetari si noutati din psihologie, neurostiinte, medicina.

Scientific American face parte din trustul Georg von Holtzbrinck, care include editurile Macmillan, Verlagsgruppe Handelsblatt, publicatiile Nature, Die Zeit, Spektrum der Wissenschaft si altele. In prezent, grupul de publicatii Scientific American are 18 editii internationale, inclusiv Europa.

Reteaua Info-Sanatate mai editeaza ziarul online “Info-Sanatate” pentru medici, “Medicina de Familie”, precum si revistele gratuite Info-Sanatate, distribuite gratuit in salile de asteptare ale spitalelor si clinicilor private precum Medicover, Romar, Synevo, MedAs, ProVita, ProMedical, Munposan, Medcenter s.a.


PUBLICITATE: