Fost Director de Creatie Springer & Jacoby, Francisc Varga a castigat Soda Stream cu Dew Point
Joi, 09 Februarie 2012
 
Fost Springer & Jacoby - Francisc Varga, Managing Partner, Dew Point Communication

(adplayers, iulian toma) Fost Director de Creatie Springer & Jacoby, Francisc Varga a castigat contul Soda Stream cu Dew Point Commmunication, un atelier de creatie si strategie fondat de Francisc Varga (55%) si Georgiana Radulescu (45%), cu o echipa de 6 oameni.

Din 1992 in creatia de publicitate, Francisc Varga se numara printre primii oameni de creatie si strategie de comunicare din Romania. A lucrat la Plus Advertising ( agentie de publicitate condusa pe atunci de Veronica Savanciuc, actuala Lowe & Partners de astazi ), Notorious /  Notorious DDB, Olympic DDB / DDB Romania, McCann Erickson, Friday & Friends si in ultimii doi ani la Springer Jacoby (fosta Babel Communication).

Bugetul

Estimat de adplayers la 100-200.000 euro pe an, Soda Stream se bate pe piata atat in categoria bauturilor carbogazoaselor cat si a bauturilor preparate cu electrocasnice mici. Clientul, compania Blue Nest, este importator si reprezentant unic al Soda Stream In Romania.

Contactat telefonic de adplayers, Francisc Varga – managing partner al agentiei Dew Point Copmmunication nu a dezvaluit valoarea bugetului. Intrebat cum a castigat contul de creatie Soda Stream, Francisc Varga a declarat:

Suntem niste cunostinte mai vechi, de cand lucram in alte agentii. Propunerea de a lucra cu noi a venit la scurt timp dupa ce am deschis atelierul de creatie, la sfarsitul anului trecut. Clientul stia ca am lucrat multi ani in domeniile racoritoare si electrocasnice mici, produsul Soda Stream pe care vrem sa il comunicam impreuna activeaza practic in ambele categorii de piata.

Produsul

Distribuit de Blue Nest in Romania in peste 5 retele de supermarket printre care se numara Domo,Ocean, Cora Kitchen Shop din Baneasa, Afi Palace Cotroceni (Bucuresti) si Tomis (Constanta), produsul are un pret de aproximativ 100 eur.

Soda Stream si-a propus de la aparitia pe piata sa revolutioneze industria bauturilor prin reducerea deseurilor de plastic si sticla, oferind o solutie ecologica de consum a bauturilor carbogazoase. Un counter instalat pe site-ul Soda Stream aproxineaza ca de la inceputul anului 2009 si pana in prezent Soda Stream a salvat mediul inconjurator de 1,5 miliarde de peturi.

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: