Formare profesionala de ultima ora pentru recalificare pe locuri de munca in tehnologie cu NewTech Academy si Wawiwa Tech Training, Israel
Luni, 31 Mai 2021

Lavinia Chican, Partner McCann PR,  Board Member NewTech Academy: ,, NewTech Academy este un hub de educatie tehnologica care raspunde unor nevoi importante ale pietei de munca si anume: calificarea la nivel inalt a viitorilor angajati si aducerea lor mai aproape de angajatorii din industria IT&C, FMCG, banking, retail etc. NewTech Academy ofera un sistem integrat de programe de formare, completat de experiente practice, aplicate nevoilor profesiei respective.”

AdPlayers. info

Intr-o lume digitalizata, in care pandemia a aratat mai mult decat oricand cat de importanta este tehnologia, cum ne conecteaza si ne conduce la progres, Centrul NewTech Academy se lanseaza in Romania in parteneriat global cu Wawiwa Tech Training, ai carei membri detin cumulat peste 100 ani de experienta in domeniul tehnologiei informationale, anunat reprezentantii de comunicare.

Potrivit informarii, NewTech Academy va deveni un centru de excelenta in educatia tehnologica, cu programe de formare de ultima ora precum full-stack, front-end, user information (UI)/user experience (UX), securitate cibernetica si data mining. Misiunea centrului este de a crea specialisti pentru profesii cu cerere mare in sectorul tech.

„Nevoia de a invata in permanenta este, pentru fiecare dintre noi, o premisa pentru a continua sa  evoluam in orice domeniu si oportunitatea de a descoperi mereu noi oportunitati si perspective personale si profesionale” a spus Lavinia Chican, Partener McCann PR si Board Member NewTech Academy.

,,NewTech Academy este un hub de educatie tehnologica care raspunde unor nevoi importante ale pietei de munca si anume: calificarea la nivel inalt a viitorilor angajati si aducerea lor mai aproape de angajatorii din industria IT&C, FMCG, banking, retail etc. NewTech Academy ofera un sistem integrat de programe de formare, completat de experiente practice, aplicate nevoilor profesiei respective. Astfel, NewTech Academy va pregati candidati foarte bine pregatiti, ceea ce va constitui o baza solida pentru plasarea in locurile de munca vacante in aceste domenii.” a adaugat Chican.

Programe de formare profesionala aliniate la nevoile industriei IT si ale angajatorilor din Romania

Centrul de formare NewTech Academy va sprijini tinerii profesionisti din Romania sa acceseze industria tehnologica cu abilitati noi si experiente practice. In cadrul unei colaborari stranse cu o comunitate de lideri din industria tehnologiei romanesti, NewTech Academy va oferi programe de formare profesionala aliniate la nevoile industriei IT si ale angajatorilor din Romania.

Industria IT are o mare nevoie de profesionisti. Conform unor studii fundamentate, pana in 2025 vor fi create 145 de milioane de noi locuri de munca digitale, precum dezvoltatori de software, cercetatori de cloud si date, analisti in domeniul securitatii cibernetice, specialisti in DevOps si multe altele. In intampinarea acestei nevoi, NewTech Academy va derula in Romania programe intensive de formare, cu desfasurare– interactiva, online sau hibrid, acestea fiind adaptate noilor cerinte ale pietei.

 

 

 

„Sunt incantat sa fac parte din NewTech Academy, intrucat provocarile intalnite in experienta profesionala si abordarea didactica din mediul universitar imi permit sa sprijin acest proiect in a a schimba destinele cursantilor sai. Cererea de specialisti in domeniul IT creste anual peste capacitatea de a produce specialisti noi si aceasta devine tot mai evident pe zi ce trece. Modelul de predare, programa si tehnologiile integrate in cursurile de baza arata potentialul  NewTech de a deveni un centru de training de renume in Romania, avand sansa de a modela cariere profesionale si a participa la reducerea lacunei dintre cererea si oferta de specialisti.”, a declarat Dan Gheorghe, CTO New Tech Academy.

 

Potrivit oficialilor de comunicare, toate programele NewTech Academy sunt predate de catre mentori internationali si formatori locali, cu experienta in industrie, care incorporeaza cunostinte si exercitii personale si de grup. Legaturile puternice cu industria locala inspira continutul programelor pentru a se corela cu cerintele pietei si pentru a creste nivelul de angajare al absolventilor. Structura programelor NewTech Academy a fost dezvoltata de profesionisti din industria tehnologiei israeliene, in conformitate cu standardele globale.

„Suntem foarte incantati sa incheiem un parteneriat cu NewTech Academy si sa aducem in Romania metodologia performanta din cadrul Wawiwa Tech Training. Venim cu o expertiza a echipei de peste 20 de ani ce sta la baza succesului nu doar al industriei tech din Israel, dar si din tarile partenere din regiune. Formarea tehnologica pe care NewTech Academy o va oferi va specializa forta de munca locala pentru pozitiile foarte cautate in regiune.” – a declarat Eran Lasser, Fondator si CEO Wawiwa Tech Training

NewTech Academy va oferi initial programe de recalificare pentru 3 pozitii care sunt foarte solicitate de angajatorii din Romania: Full-Stack Developer (cu o durata de 9 luni), Front-End Developer (cu o durata de 6 luni) si UI/UX (cu o durata de 6 luni). Ulterior, vor fi adaugate programe suplimentare, cum ar fi specializarea in securitate cibernetica, cercetatarea datelor (data mining) si multe altele.

Programe de ultima ora pentru recalificare pe locuri de munca din domeniul tehnologiei

Wawiwa Tech Training este un furnizor de educatie tehnologica din Israel, Startup Nation, care infiinteaza centre locale de formare tehnologica cu parteneri din intreaga lume. Compania ofera partenerilor sai programe de ultima ora pentru recalificare pe locuri de munca din domeniul tehnologiei, cum sunt cele pentru dezvoltatori full-stack, dezvoltatori frontend, specialisti in securitate cibernetica, analisti de date, specialisti DevOps, designeri UX / UI, manageri de produse si specialisti in marketing online.

Compania foloseste o metodologie testata de formare mixta, continut de ultima generatie, platforme digitale de invatare si relatii puternice in industrie pentru a oferi programe de formare tehnologica care sa duca la o mai mare capacitate de angajare si satisfactie a absolventilor.

Detalii despre program, pe www.newtech.ro

Mai mult in Training, Educatie, Responsabilitate Sociala,


PUBLICITATE: