Flash mob si iluminare rosie a statuilor din Bucuresti in campania ''Uniti impotriva tuberculozei''
Joi, 23 Martie 2017

Bucurestiul ia parte pe 24 martie la cea mai ampla actiune de constientizare a riscurilor pe care le reprezinta tuberculoza.

adplayers. info

Bucuresti va fi, alaturi de Geneva, Toronto, Madrid, Barcelona, ​​Sevilla, Gijón, Cadiz, Murcia, Zamora, Toledo, Santander, Valladolid, Rio de Janeiro, Brazil, Tbilisi, Edmonton, Cleveland, Newcastle-upon-Tyne, Cascada Niagara si Ferrari World in Abu Dhabi, unul dintre punctele rosii care marcheaza lupta impotriva tuberculozei la nivel mondial.

La eveniment vor participa voluntari din organizatiile membre in cadrul Parteneriatului Stop TB Romania: Asociatia pentru Sprijinirea Pacientilor cu Tuberculoza Multidrog Rezistenta, Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, Asociatia Romana a Bolnavilor de Tuberculoza, Crucea Rosie, Asociatia Romana Anti-SIDA, Uniunea Nationala a Persoanelor Afectate de HIV/SIDA, Romanian Harm Reduction Network, Organizatia Salvati Copiii.

La eveniment va fi alaturi si jurnalista Paula Rusu, fosta pacienta cu tuberculoza si sustinatoare activa a drepturilor persoanelor afectate de aceasta boala.

Programul Zilei Mondiale de Lupta Impotriva Tuberculozei, la Bucuresti, 24 martie 2017:

·       11:00 -  pe esplanada cu statui de la Universitate, voluntari ai organizatiilor membre ale Parteneriatului Stop TB Romania vor distribui trecatorilor materiale de informare despre tuberculoza, pentru a demitiza informatii gresite care circula despre aceasta boala.

·       19:00 - iluminarea in culoare rosie a statuilor din Piata Universitatii.

·       19:30 - flash mob – realizarea, din persoane, a sagetii rosii din logo-ul „Uniti impotriva tuberculozei”, folosind hartie colorata si lanternele telefoanelor mobile.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: