Felicitari care inspira miracolul Craciunului si respira iubire, la Galeria Rotenberg Uzunov. #strangemunmilion
Luni, 06 Decembrie 2021

 

Credit. #strangemunmilion. Felicitari care inspira miracolul Craciunului si respira iubire, la Galeria Rotenberg Uzunov

Dedicata pentru o sansa la viata a 8 copii, campania #strangemunmilion are ca scop imediat strangerea sumelor necesare pentru achizitionarea de aparate de ventilatie, pentru plata chiriilor celor existente deja, si a consumabilelor specifice acestora, pentru anul 2022 si demareaza pe 8 decembrie, incepand cu ora 17:00, la Galeria Rotenberg-Uzunov, situata in strada Constantin Esarcu nr. 1, intr-un decor de basm, a carui scenografie poarta semnatura lui Adrian Damian, prin expozitia cu vanzare a 30.000 dintre cele mai frumoase felicitari de Craciun.

AdPlayers. info

Cautati felicitari care inspira miracolul Craciunului si respira iubire? Le gasiti la Galeria Rotenberg Uzunov.

,,Se spune ca, o fotografie face cat o mie de cuvinte. Daca asta ar fi adevarat, atunci o felicitare ar fi cat o poveste. Daca felicitarea ar fi expediata de Craciun, atunci povestea ei ar fi despre generozitate, bunatate, magie, minuni. Cu siguranta expeditorul ar simti miracolul adanc al bucuriei in egala masura cu destinatarul.” isi motiveaza demersul initiatorii campaniei #strangemunmilion.

Dedicata copiilor care, pentru o sansa la viata, necesita ventilatie la domiciliu

Campania de strangere de fonduri este dedicata copiilor care, pentru a avea o sansa la viata, necesita ventilatie la domiciliu si este dezvoltat in parteneriat cu Asociatia Culturala pentru Sprijinirea Artelor Frumoase (ASAF), in colaborare cu Asociatia Aripi Spre Viata, care continua astfel seria proiectelor umanitare - inceputa anul trecut cu proiectul ”Arta da Speranta”.

Campania #strangemunmilion, are ca scop imediat strangerea sumelor necesare pentru achizitionarea de aparate de ventilatie, pentru plata chiriilor celor existente deja, si a consumabilelor specifice acestora, pentru anul 2022.

Jumatate de million de lei, deja pana in present prin Asociatia Aripi Spre Viata

Din 2018 si pana in prezent, Asociatia Aripi Spre Viata a oferit sustinere financiara in valoare de 449.098,17 lei, pentru Valentina, Ioana, Ana-Maria, Iulia, Sofia, Ilinca-Alexandra, Ionela si Alexandru, aflati in evidenta sectiei de pediatrie respiratorie a Spitalului Clinic de Urgenta M.S. Curie, si diagnosticati cu afectiuni grave.

,,Dependenta acestor copii de aparatele de respiratie i-ar condamna la o spitalizare permanenta, iar noi prin proiectul #strangemunmilion, ne dorim sa le putem oferi in continuare o sansa reala la viata, acasa in mediul familial.” adauga initiatorii campaniei .

Campania #strangemunmilion pentru cei 8 copii, demareaza pe 8 decembrie, incepand cu ora 17:00, la Galeria Rotenberg-Uzunov, situata in strada Constantin Esarcu nr. 1, intr-un decor de basm, a carui scenografie poarta semnatura lui Adrian Damian, prin expozitia cu vanzare a 30.000 dintre cele mai frumoase felicitari de Craciun.

Felicitarile sunt realizate de unul dintre cei mai buni fotografi si autor de albume de arta din Romania, Gheorghe Voicu, unele dintre ele cu foita de aur, tiparite in urma cu 30 de ani, si oferite cauzei noastre, de catre sotia regretatului ilustrator.

In campania #strangemunmilion, felicitarile pot fi achizitionate de la sediul Galeriei Rotenberg-Uzunov, din strada Constantin Esarcu, nr.1-3, in perioada 8 decembrie-23 decembrie 2021, cat si online pe site-ul www.rotenberguzunov.ro  

Totodata, donatiile pentru aceasta campanie pot fi trimise in conturile, in lei, dupa cum urmeaza:

Asociatia Culturala pentru Sprijinirea Artelor Frumoase (ASAF):

IBAN RO97BTLRONCSOC556149301.

Asociatia Aripi spre Viata:

IBAN RO 88RNCB 0521114607820001.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR,


PUBLICITATE: