Fanii Transformers, eroi la Museum of Senses in AFI Cotroceni cu premii instant si 10 premii mari
Joi, 25 Octombrie 2018

Credit: Hasbro - Transformers / Republika

In cadrul campaniei desfasurata de Hasbro Romania in perioada 15 octombrie – 10 decembrie, admiratorii lui Bumblebee pot participa si in cadrul campaniei nationale Transformers, pentru a castiga zeci de premii instant si unul din cele 10 premii mari: o consola PlayStation 4 insotita de jocul Transformers.

adplayers.info

Incepand cu data de 15 octombrie si pana pe 10 decembrie, fanii Transformers din Bucuresti vor avea ocazia sa viziteze unul dintre cele mai indragite personaje ale seriei: robotul Bumblebee, anunta reprezentantii de comunicare de la Republika. Acesta va fi prezent chiar in Camera lui Ames, din cadrul muzeului Museum of Senses, pentru toti pasionatii de distractie, actiune si mister marca Transformers.



In cadrul campaniei desfasurata de Hasbro Romania, admiratorii lui Bumblebee pot participa si in cadrul campaniei nationale Transformers, pentru a castiga zeci de premii instant si unul din cele 10 premii mari: o consola PlayStation 4 insotita de jocul Transformers. Mecanismul promotiei le ofera clientilor care achizitioneaza jucarii Transformersocazia sa inscrie codul unic al produselor marcate cu sticker pe eroitransformers.ro

Camera lui Ames, intr-o interpretare inedita si jucausa sub egida brandului Transformers, reuseste sa introduca universul autobotilorin cel al simturilor si al trairilor senzoriale de mare intensitate. Cu ajutorul Museum of Senses de la AFI Cotroceni, al carui scop principal ramane trezirea la joaca a imaginatiei prin stimularea tuturor simturilor, camera se remarca prin efectul optic pe care il creaza. Designul special conceput al acesteia sfideaza perceptia vizitatorilor asupra realitatii si ii proiecteaza astfel in povestea extraordinara a lui Bumblebee.

Incepand cu luna decembrie, fanii seriei vor putea sa intalneasca personajul si pe marile ecrane, cu ocazia premierei celui de-al saselea film din seria Transformers. Acesta ii este dedicat de aceasta data in exclusivitate autobotului hazliu Bumblebee, urmarindu-i povestea si totodata, prietenia iesita din comun cu tanara Charlie.

 „Suntem incantati sa il gazduim pe Bumblebee, robotul cel mai energic si plin de haz din seria Transformers, intr-una din camerele muzeului ca parte a campaniei desfasurate de Hasbro. Museum of Senses a fost creat special pentru pasionatii de povesti, cei aflati in cautarea unor noi interpretari a ceea ce consideram de comun acord ca este real” pun reprezentantii Museum of  Senses.

„De fapt, realitatea si-o construieste fiecare dintre noi, iar in universul Transformers, realitatea lui Bumblebee este plina de muzica, dans si prieteni faini care iti sar in ajutor. Ne bucuram ca am putut contribui la conturarea sa si speram ca vizitatorii exponatelor sa traiasca cu toate cele sase simturi, si nu numai, experienta camerei lui Bumblebee alaturi de noi.”

Mai multe detalii privind campania Transformers la adresa www.eroitransformers.ro sau pe pagina de Facebook Transformers: https://www.facebook.com/TransformersRo/

Filmul de promovare al campaniei pe Transformers / Youtube :

Mai mult despre Republika

Mai mult in PR, Entertainment


PUBLICITATE: