Fabrica de PR comunica primul musical de Broadway produs in Romania 100% independent MAMMA MIA
Marti, 03 Aprilie 2018
adplayers. info

Agentia Fabrica de PR comunica primul musical de Broadway produs in Romania 100% independent „MAMMA MIA!”

 „MAMMA MIA!”, cu ale sale celebre melodii semnate de legendara trupa ABBA, este unul dintre cele mai de succes musicaluri din toata lumea, urmarit de 60 de milioane de oameni in peste 50 de tari.

Show-ul care a cucerit mapamondul vine in Romania si va avea premiera pe 24 mai la Sala Palatului din Bucuresti. „MAMMA MIA!” aduce o premiera a genului in tara noastra, fiind primul musical de Broadway produs aici, 100% independent, si totodata cel mai mare spectacol de acest fel care va fi pus in scena in Romania.

Potrcviti reprezentantilor de comunicare, „MAMMA MIA” este un adevarat fenomen mondial in industria spectacolului, cu bilete epuizate in timp record. Spectacolul spune povestea unei tinere visatoare care incearca sa descopere cine e adevaratul ei tata si ii invita la nunta sa pe cei trei barbati din trecutul mamei sale care ar putea sa o conduca la altar.

Musicalul este o poveste despre dragoste si prietenie, despre parinti si copii, despre alegeri in viata si despre cautarea identitatii, spusa pe cele mai frumoase cantece ale trupei ABBA, cantece cunoscute si indragite de o planeta intreaga.  

 „MAMMA MIA!” a fost lansat in 1999 la Londra, in West End si apoi in Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson si producatoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson si Bjorn Ulvaeus, fosti membri ai formatiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, celebra melodie „Mamma Mia”.

Peste 60 de milioane de spectatori au participat pana acum la spectactol, la nivel mondial, si s-au indragostit de povestea si de muzica din „MAMMA MIA!". „Voulez Vous”, „S.O.S”, „Take a Chance on Me”, „Dancing Queen” si multe alte hituri fac din acest fenomen mondial o sarbatoare a iubirii, a familiei si a prieteniei.

Potrivit reprezentantilor de relatii publice, „MAMMA MIA!" a intrecut productiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music", „The King and I" si „Damn yankees", cu 1,500 de reprezentatii. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway si al 9-lea cel mai longeviv show all-time, cu 5,124 de reprezentatii. In orice zi au loc cel putin 7 show-uri „MAMMA MIA!", in jurul lumii.

Datorita succesului, povestea a fost adaptata pentru marele ecran in 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård in rolurile principale.

In Romania, musicalul „MAMMA MIA!” va fi o co-productie sloveno-romana a companiei Prospot Doo, impreuna cu un grup de producatori reuniti de catre compania Atelier Promotion in colaborare cu WonderTheatre. Prospot Doo a pus deja in scena versiunile musicalului in Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina si Croatia.

Mai mult in Conturi, PR, 


PUBLICITATE: