FCB a razuit Libertatea si ProSport
Miercuri, 28 Februarie 2007

FCB a razuit Libertatea si ProSport

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Foote Cone & Belding Bucharest a câstigat contul 7 Magic, concurs organizat de Libertatea si ProSport. Agentia de publicitate a conceput campania de promovare a noii editii a promotiei organizate de cele doua titluri de  la Ringier.

Cosmin Radoi - New Business Director la Foote Cone & Belding Bucharest a declarat pentru AdPlayers ca agentia a câstigat contul de comunicare la sfârsitul lunii ianuarie, prin selectie de oferte. Contul de media este derulat de Universal McCann mai anunta oficialii de comunicare.

Potrivit FCB, campania are loc pe o perioada de 9 saptamâni si include doua etape – cea de teasing, care s-a desfasurat înainte de începerea concursului timp de o saptamâna, între 2 - 9 februarie, si etapa de „reveal”, ce se deruleaza în perioada 9 februarie – 7 aprilie.

Concept

Potrivit agentiei, având la baza un studiu de piata în urma caruia a reiesit ca românilor le place „sa razuie”, etapa de teasing a evidentiat acest aspect printr-o prezentare exagerata a efectelor razuitului: un autoturism si un aragaz pe care se vad urmele acestui gest facut în disperare.

Etapa de „reveal”, spune agentia, marcheaza începutul concursului 7 Magic si îi invita pe împatimitii razuitului sa intre în cursa pentru unul din premiile puse în joc de Libertatea si ProSport. Învartindu-se în jurul cifrei magice „7”, concursul se desfasoara 7 zile din 7 pe o perioada de 8 saptamâni, iar premiul cel mare este reprezentat de suma de 700.000 RON.

Campania de promovare a concursului se desfasoara pe principalele canale media si include spoturi TV, macheta de presa, spoturi radio si internet. Proiectul a fost realizat în timp record, spun autorii de la Foote Cone & Belding, în timp de o saptamâna. Filmarile pentru cele patru variante de spot (2 pentru etapa de teasing si doua pentru cea de reveal) s-au desfasurat pe durata unei zile.

AdFile

Titlu: 7 Magic

Advertiser: Ringier

Brand: Libertatea, ProSport,

Georgeta Coman - Director de Marketing

Adelina Panait - Brand Manager Libertatea

Agentie: Foote Cone & Belding

Andreea Paun – Copywriter,

Dragos Radulescu – Art Director, regizor,

Cosmin Radoi – New Business Director,

Casa de productie: Animotion Production / Rollin Film.


PUBLICITATE: