FCB Bucharest a decorat Google House in Romania
Vineri, 06 Iunie 2014
 adplayers.info

FCB Bucharest a fost agentia responsabila pentru adaptarea si transformarea Maison 13 din Bucuresti in Google House, Romania devenind astfel a patra tara din regiune, alaturi de Polonia, Ungaria si Cehia, unde acest proiect a fost implementat. Brief-ul venit catre agentie pentru amenajarea “casei Google” a lansat echipei de BTL provocarea de a gasi un concept creativ suficient de colorat si dinamic pentru a surprinde spiritul Google.

In urma pitch-ului organizat de agentie, castigatorul proiectului a fost Dragos Solot, un tanar arhitect absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucuresti. Portofoliul sau cuprinde proiecte de arhitectura si design pentru birouri (Electronic Arts, Roland Berger, Raiffeisen Bank, Vodafone), restaurante si baruri (Uptown, Voglio), design de retail, centre comerciale si locuinte individuale sau colective.

La finalul amenajarilor, locatia aleasa s-a transformat intr-o casa cu 5 camere in care tehnologiile Google au fost integrate in functie de pasiunile, interesele sau ocupatiile tinerilor din zilele noastre, iubitori de calatorii, filme, muzica sau IT.

Echipa responsabila de proiect din partea FCB Bucharest: Alexa Profir - Account Manager; Ana Velici - Events Manager; Catrinel Popescu - Events Executive, Marian Csosz – Production Manager, Catalin Grigore – Art Director.Mai mult in BTL, Conturi


PUBLICITATE: