Excursie in nordul polar - premiu in campania de imagine Nokian Tyres
Vineri, 16 Decembrie 2016

Avand drept canale principale digitalul si outdoor-ul, campania include de asemenea un concurs ce are ca premiu o excursie in nordul polar

sursa foto.  Nokian Tyres 

adplayers.info

Nokian Tyres, producatorul finlandez de anvelope de iarna premium, lanseaza astazi o campanie de imagine in Europa Centrala. Avand drept canale principale digitalul si outdoor-ul, campania include de asemenea un concurs ce are ca premiu o excursie in nordul polar. In Romania, comunicarea Nokian Tyres este administrata de grupul McCann.

Campania de comunicare, avand ca scop sustinerea brandului producatorului nordic Nokian Tyres, aduce in prim-plan conditiile meteo dificile care definesc Finlanda, conditii care i-au constrans pe finlandezi sa inventeze prima anvelopa de iarna din lume, in urma cu optzeci de ani. Turistii vor intalni aceasta campanie in 14 statiuni de schi importante din patru tari europene – Austria, Elvetia, Germania si Italia, unde vor fi amenajate peste 2,200 de spatii OOH.

Conceptul campaniei va fi amplificat de activitati insotitoare, care se vor desfasura in resorturile selectate. Un exemplu este activitatea din 27 ianuarie, in statiunea austriaca Kühtai, care va incerca sa-i gaseasca pe cei suficient de indrazneti pentru a sari intr-o piscina inghetata pregatita de Nokian Tyres, avand ca premii imbracaminte termica oferita de brandul finlandez OneWay. Branding-ul Nokian Tyres din statiune va fi completat de statui de gheata, precum cea a unui urs, acesta aparand si alaturi de ambasadorul Nokian Tyres, campionul de F1 Mika Häkkinen, in spotul TV pentru Europa.

Decembrie aduce pe profilul de Instagram al Nokian Tyres Europe (@nokiantyreseurope, https://www.instagram.com/nokiantyreseurope) un concurs la fel de „nordic”, adresat catorva tari din Europa Centrala, in care oamenii pot incerca sa se compare cu aprigii finlandezi. Tot ce trebuie sa faca este sa isi bage fata in zapada, sa faca o fotografie si sa ii dea share pe Instagram cu hashtag-ul #shapedbynorth pentru a intra in competitia pentru premiul cel mare, o excursie de trei zile dincolo de Cercul Polar de Nord, la centrul de testare „White Hell” al Nokian Tyres. Vor exista trei astfel de premii, fiind anuntate cate unul in fiecare luna, pe langa alte premii precum vouchere pentru imbracaminte de iarna de designer. Se pot inscrie in competitie participanti din tarile europene selectate.

Cine este Nokian Tyres?

Nokian Tyres a fost fondata in 1988, insa isi are radacinile in anul 1898, cand a fost infiintata Suomen Gummitehdas Oy sau Fabrica de cauciuc finlandeza. Compania este cel mai nordic producator de anvelope din lume. Promoveaza si faciliteaza sofatul in siguranta, in conditii exigente. Anvelopele inovatoare pentru autoturisme de pasageri, camioane si masini grele, sunt comercializate in special in zonele cu zapada, impadurite, si cu conditii de sofat dificile din cauza anotimpurilor schimbatoare.

In 2015, cifra de afaceri neta a companiei a fost de aproximativ 1,4 miliarde euro, iar la finalul anului numarul angajatilor a fost de 4.400. Actiunile Nokian Tyres sunt listate la bursa Nasdaq Helsinki. Unitatile de productie se afla in Finlanda si Rusia. La sediul central din Nokia, Finlanda, are loc dezvoltarea centralizata a produselor, sunt finalizate prototipurile si sunt efectuate testele. Toate produsele sunt dezvoltate conform obiectivelor de siguranta durabila si de respectare a mediului pe parcursul intregului ciclu de viata al produsului. Sediul central al Nokian Tyres se afla in Nokia, Finlanda, iar sediul european este la Praga.

Mai mult in Conturi, PR, Licitatii


PUBLICITATE: