Exclusiv: Schimbari la varful marketingului Praktiker
Miercuri, 15 Decembrie 2010
 ( AdPlayers, Iulian Toma )

Nemtii de la Praktiker schimba marketingul de la Bucuresti. Potrivit unor informatii AdPlayers, din cursul diminetii de astazi, Praktiker Romania se desparte de Dan Todor, Director Marketing al companiei care lucreaza in firma incepand din anul 2002.

Pana la ora publicarii materialului (11.30) oficialii de comunicare Praktiker Romania nu au putut fi contactati. Din informatiile AdPlayers, schimbarile la conducerea companiei cuprind mai multe niveluri de pe piata locala, inclusiv managerul general. In prezent, Praktiker Romania derula multe din activitatile de comunicare prin compania Poster Plan.

Grupul german Praktiker Bau- und Heimwerkermärkte Holding AG detine in prezent o retea internationala de peste 420 de magazine (mai mult de 2 milioane mp suprafata de vanzare), in mai multe tari din lume, inclusiv pe piata romaneasca. In Romania, compania are mai mult de 2.800 de angajati si 27 magazine Praktiker in tara: Bucuresti – Voluntari, Bucuresti - Militari, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Bacau, Oradea, Constanta, Craiova, Arad, Tirgu-Mures, Satu Mare, Braila, Bucuresti – Vitan, Baia Mare, Galati, Tirgoviste, Timisoara 2, Iasi, Deva, Pitesti, Iasi 2, Buzau, Piatra Neamt, Focsani si Botosani.


PUBLICITATE: