Exclusiv Licitatia Unicef: 3 iulie, termen limita atat pentru propuneri cat si anuntarea participarii
Luni, 22 Iunie 2015
 

adplayers. Iulian Toma

3 iulie este termenul limita de participare in licitatia Unicef, au confirmat pentru adplayers responsabilii de comunicare ai organizatiei de la Bucuresti. Contactati de catre adplayers, reprezentantii Unicef au mai afimat ca data pentru confirmarea participarii la licitatia pentru campania sociala este aceeasi cu data pana la care sunt asteptate propunerile din partea agentiilor.

Asa cum adplayers a anuntat inca de vineri, 19 iunie, Unicef Romania va organiza o licitatie pentru dezvoltarea unei campanii sociale de educare a adolescentilor impotriva consumului de alcool, tutun si droguri. Bugetul de strategie creatie si productie este de 100.000 USD iar propunerile se asteapta sa contina canale media care sa se alature propiectului cu participare gratuita.

Detalii privind caietul de sarcini aii viitoarei campanii de comunicare Unicef de la Bucuresti pot fi obtinute de la Raluca Zaharia / Communication for Development Officer, care poate fi contactata pentru detalii legate de campanie, dar nu si pentru trimiterea ofertelor. Propunerile vor fi trimise la Unicef Romania in plic inchis, pana la data de 3 iulie. Date de contact: Tel. 021.201.78.72, bucharest@unicef.org, unicef.ro

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: