Exclusiv: Licitatia Romtelecom a ales regia Splendid Media
Marti, 09 Februarie 2010
 
( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Splendid Media este regia care va reprezenta, dupa toate probabilitatile, publicitatea Romtelecom pe piata de media. Surse din piata de media au afirmat pentru AdPlayers ca oficiali ai regiei Splendid Media au participat chiar in cursul zilei de astazi la o intalnire cu oficiali Romtelecom, pe tema reprezentarii tuturor canalelor de publicitate, mai putin marketing direct.

La intalnire a participat din partea regiei de vanzari inclusiv Radu Budes, managing partner al Splendid Media. Contactat de catre AdPlayers, Radu Budes nu a comentat informatia, insa, potrivit acelorasi surse, subiectul intalnirii de astazi l-a constituit viitorul contract cu Romtelecom pentru reprezentarea pe piata de publicitate. Detaliile colaborarii urmeaza sa fie definitivate in viitoarele saptamani.

Potrivit informatiilor AdPlayers, in procesul de selectie al casei de vanzari care va administra spatiul media Romtelecom a mai participat si regia Arbo Media. Rezultatul selectiei ar urma sa fie cunoscut in cursul zilelor urmatoare. In urma licitatiei, regia de vanzari selectata va avea de vandut publicitate TV pe Romtelecom Dolce, publicitate OOH pe cladiri sau pe noi cabine telefonice cu panouri luminate, pe Internet si chiar masinile companiei si alte.


PUBLICITATE: