Ex Publicis, contul de creatie Ursus, la Papaya
Vineri, 14 August 2009
.

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Fost Publicis, contul de creatie, strategie si productie Ursus a ajuns la agentia de publicitate Papaya. Contactat de catre AdPlayers, Robert Tiderle, General Manger la Papaya, nu a comentat informatia, dar nici nu a infirmat-o. Despre mutare a mai scris in editia tiparita si cotidianul Adevarul. 

Potrivit unor estimari AdPlayers, contul de creatie si productie poate depasi 500.000 EUR pe an, in functie de strategia de activitati a marcii. Conform surselor din piata, in licitatie au participat patru agentii, printre care s-ar mai numara Publicis Romania, fosta agentie de brand Ursus, si Odyssey Communications.

Daca informatia se confirma, ar fi pentru prima data cand o agentie de publicitate locala castiga contul de creatie Ursus, dupa ce in anii trrecuti a fost administrat de multinationale ca Grey, Saatchi & Saatchi, sau Publicis

Ursus este doar unul din marcile Ursus Breweries, producator de bere care mai lucreaza pentru conturile de  creatie Timisoareana cu GMP, Ciucas  cu Gavrila si Asociatii, Stejar cu Next Advertising, Redd's cu Brands&Bears, sau implementari locale ale conturilor din portofoliu, cum ar fi spre exemplu Peroni, cu Mercury360. Contul de media este administrat de United Media, in urma unei licitatii organizate la inceputul anului.
 
 

PUBLICITATE: