Ex Leo Burnett, contul Chevrolet CEE trece la Grey din octombrie
Luni, 20 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Grey Budapesta preia din octombrie contul regional Chevrolet  - General Motors Central and Eastern Europe de la agentia Leo Burnett Budapesta, se arata intr-o informare remisa AdPlayers de catre reprezentantii de relatii publice de la Grey.

 

Potrivit informarii, reteaua Grey va fi responsabila de comunicarea ATL pentru Chevrolet in Europa Centrala si de Est. Grey Budapesta va functiona ca sediu central si va lucra cu birourile regionale Chevrolet din Budaör iar diviziile locale Grey din 23 de tari vor tine legatura cu birourile Chevrolet din propria tara.

 

“Partenerii nostri de la Grey au misiunea de a construi un fundament puternic pentru ca dorim sa ducem Chevrolet catre noi niveluri in termeni de imagine si constientizare a brandului” declara Damir Gavran, Marketing Manager, Chevrolet CEE. „Dorim sa multumim Leo Burnett pentru calitatea muncii depusa pentru Chevrolet pana acum”

 

Cel mai mare producator mondial de automobile, General Motors Corp. este lider anual in vanzari de 77 de ani. Fondat in 1908, GM are astazi 266.000 de angajati in toata lumea. Avand sediul central in Detroit, GM isi  produce masinile si camioanele in 35 de tari. In anul 2007, GM a vandut global aproximativ 9,37 milioane de masini, sub numele marcilor: Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, GM Daewoo, Holden, HUMMER, Opel, Pontiac, Saab, Saturn, Vauxhall si Wuling.


PUBLICITATE: