Ex GM si director de dezvoltare, Sorin Danilescu s-a despartit de Intact Interactive
Miercuri, 02 Iunie 2010

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Ex general manager din vara anului 2009 si director de dezvoltare din decembrie, Sorin Danilescu s-a despartit de Intact Interactive de la 1 iunie. Fostul oficial de la Intact nu exclude sa mai aiba colaborari punctuale cu grupul condus de Camelia Voiculescu.

„Mi-am terminat mandatul si proiectele pe care le aveam acolo, iar lucrurile pot sa se desfasoare si in absenta mea. Este posibil ca inclusiv cu grupul Intact sa mai am colaborari punctuale pe viitor, in functie si de urmatorul meu pas in cariera profesionala”, a afirmat Danilescu pentru AdPlayers.

Danilescu lucreaza la Intact din 2008, cand a inceput sa lucreze la Gazeta Online cu fosti colegi cu care lucra in grupul Media pro in urma cu 10 ani. Din august 2009 a fost numit general manager la Intact Interactive, iar timp de sase luni a fost director de dezvoltare, pozitia de director General fiind luata de Augustin Roman. 

Despre viitorul pas in careiera profesionala? “Cel putin deocamdata nu am facut o alegere”, afirma Danilescu. „Am si variante pentru proiecte persoana sau in cadrul unei alte organizatii. Sunt un om care a activat destul de mult in industria online, si probabil ca asa voi ramane. Prin urmare daca un grup de media are si o componenta de online, atunci pot lucra acolo, la fel de bine cum pot lucra in regii sau pentru editori online, asa cum am lucrat si pana in prezent”

La Intact, Danilescu spune ca i-a placut libertatea de miscare. „Mi-a placut cel mai mult libertatea si increderea cu care am fost inconjrat. Am avut suport 100% pentru a experimenta proiectele pe care vroiam sa le pun in aplicare la Intact. Mi-a placut acest fel de lucru si mod de aprobare a proiecteor, spre deosebire de o multinationala unde, din informatiile pe care le am, aceste procese sunt mult ingreunate. Intact este o organizatie flexibila”.

Ce nu i-a placut? „ Ce mi-au placut mai putin sunt inevitabilele lucruri care tin de birocratie. Sunt un om de actiune si am nevoie de viteza de lucru, iar unele procese sunt birocratice inevitabil”.

Intact Interactive, 2009

Potrivit estimarilor AdPlayers, Intact Interactive, companie creata la inceputul anului 2009, este un business de 1-1,2  milioane de euro, la sfarsitul anului trecut. Sorin Danilescu a venit la sefia Intact Interactive intr-un moment in care grupul condus de Camelia Voculescu si-a propus integrarea activitatilor online sub o singura umbrela, lucru care a provocat o serie de frictiuni intre diviziile online ale diferitelor produse din grup.

Pentru piata online, victoria lui Sorin Danilescu la sefia Intact a reprezentat victoria la carma business-ului de Internet a echipei de la Gazeta Online condusa de Catalin Tolontan si Augustin Roman, din care facea parte si Danilescu.

Competitia cu strategia si viziunea celeorlalte echipe online din grup a dus la despartirea Intact Interactive de Bogdan Gavrila, project manager pe o serie de proiecte online din cadrul grupului care n-a convins si echipa Gazeta Online, si mai apoi la despartirea de viziunea Magdalenei Zander, fosta sefa de vanzari, promovata in grupul Intact de Gavrila.


PUBLICITATE: