Ex Creative Director Scala JWT, Bogdan Gheorghiu a plecat la Hyperactive (Lowe Romania)
Marti, 29 Iunie 2010


(AdPlayers, Iulian Toma)

Ex Creative Director in ultimii 5 ani la Scala JWT, Bogdan Gheorghiu (foto) a plecat de cateva zile la Hyperactive, in cadrul grupului Lowe. Intr-o discutie cu AdPlayers, Gheorghiu a confirmat despartirea de fosta agentie de publicitate unde a lucrat pana in prezent, si venirea la compania interactiva parte din grupul de marketing si comunicare Lowe Romania.

„Ne-am despartit prieteni, si am ramas in relatii foarte bune”, a explicat despartirea de Scala JWT Bogdan Gheorghiu, acum Creative Director la Hyperactive. „Nu este o despartire de genul “m-am saturat si plec”. Ne-am strans mana si ramanem prieteni, asa cum am ramas si cu grupul Lowe in urma cu 5 ani. Probabil de aceea am fost intampinat de curand cu ceva de genul “bine ai venit acasa””.

De ce a venit la Hyperactive? „Proiectul pentru care m-am mutat este o prima agentie pregatita pentru „what’s next” si ce imi place sa fac - „360 arround digital” - comunicare integrata care imbina toate mediile conventionale si neconventionale in jurul unui nucleu puternic online”.

"Si la Scala JWT am lucrat foarte mult digital, fara sa avem neaparat un departaament”, spune Gheorghiu. Printre proiecte la care si-a adus contributia fostul director de creatie al agentiei se numara relansarea Joe din 2009 cu campania „Indrazneste si tu”, sau „Razbunatorul” Vodafone – un proiect care a luat si un  premiu Special la Internetics.

Absolvent de Arhitectura, din care aproape un An de L Ecole de Arhitecture Paris – Bellville si 6 luni de Nottingham School of Arhitecture, Bogdan Gheorghiu si-a inceput cariera in publicitate in propria initiativa antreprenoriala, unde facea design si productie de standuri expozitionale si evenimente.

Din 2000 a lucrat pentru  Lowe & Partners, unde a fost Senior Art Director pana la despartirea de agentie. Din 2004 este Senior Art Director la Scala JWT, agentie unde incepand din 2005 a fost director de creatie pana in urma cu cateva zile.

Bogdan Gheorghiu, Biografie

Iulie 2005 – iunie 2010

Creative Director, Scala J. Walter Thompson Romania

Septembrie 2004 – August 2005

Senior Art Director, Scala J. Walter Thompson Romania

Noiembrie 2000 – Septembrie 2004

Senior Art Director, LOWE & Partners Romania

Mai mult in AdPlayers Interactive, Lowe, Scala JWT


PUBLICITATE: