Evian, Metaxa, Remy Martin, Cointreau, Piper Heidsieck, Jagermeister (BDG) la Rogalski Grigoriu Public Relations
Luni, 23 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

BDG Import, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de produse premium si superpremium din Romania, a selectat agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu pentru gestionarea comunicarii de PR a sase din brandurile sale: Evian, Metaxa, Remy Martin, Cointreau, Piper Heidsieck, Jagermeister, anunta reprezentantii agentiei.

 

Potrivit sursei, Rogalski Grigoriu va furniza servicii de consultanta strategica si implementare a campaniilor de corporate si brand PR.

 

„Portofoliul nostru de produse este cel care ne impune standarde ridicate de lucru, astfel ca expertiza echipei Rogalski Grigoriu pe piata FMCG si in mod special experienta in gestionarea reputatiei brandurilor premium a reprezentat motivul principal pentru a demara acest parteneriat”, a declarat Petru Berciu, Managing Partner BDG Import.

 
Agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu Public Relations este creata ca o initiativa antreprenoriala a cinci parteneri - Dragos Grigoriu, Vlad Grigoriu, Eliza Rogalski (foto), Simona Dan si Florina Varzariu, si avand acces la toate resursele de strategie, research, creatie, media si productie ale agentiei mama – TEMPO.

 

/ PROFILE BDG

Grupul de firme BDG Import SRL a fost infiintat in anul 1996, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse premium si superpremium. Portofoliul BDG Import include marcile: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Budweiser, Southern Comfort, Cutty Sark, Heradurra, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Passoa, Heinz, Borges.


PUBLICITATE: