Eveniment Extreme Sports Channel, de Pastel Group
Vineri, 18 Septembrie 2009

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia de marketing sportiv Pastel Sports a gestionat de curand evenimentul care marcheaza aniversarea a 10 ani de Extreme Sports Channel, precum si organizarea primului cros al societatii civile, CrosFest, pentru Asociatia Sport pentru Viata. Pastel Sports este agentia de marketing sportiv din cadrul Pastel Group, din care mai fac parte Pastel Age si Pastel Graphics.

Potrivit companiei, Extreme Sports Channel este primul canal de televiziune din lume dedicat sporturilor extreme si de actiune, si sarbatoreste anul acesta 10 ani de transmisie printr-un eveniment aniversar si un program special de televiziune. Pastel Sports a gestionat manifestarea aniversara care a avut loc vineri, 11 septembrie, in Skate Park Herastrau din Bucuresti si promoveaza prin actiuni de PR continutul programelor speciale difuzate de postul de televiziune in aceasta perioada. In cadrul evenimentului, organizatorii au pregatit o competitie extrema pentru pasionatii de role, cu premii in valoare de peste 800 de euro, iar participantii au mai avut parte si de o demonstratie de graffiti realizata de artisti din domeniu.

CrosFest, primul cros al societatii civile a fost organizat de Pastel Sports pentru Asociatia Sport pentru Viata in cadrul ONGFest. Evenimentul a avut loc duminica, 13 septembrie, in ultima zi a ONGFest. Cei aproximativ 200 de concurenti au luat startul in cursa la ora 11, din fata Palatului CEC de pe Calea Victoriei si au finalizat traseul cu lungimea de 1,3 kilometri pe Podul Hasdeu.


PUBLICITATE: